Lamine Yamal amb un gran somriure

FUTBOL

El 'fitxatge' de Lamine Yamal que ni el Barça pot evitar, el contracte ja està signat

El davanter espanyol ja té el permís per signar amb les grans marques i diverses se n'han acostat, però només una ha aconseguit la seva signatura

Lamine Yamal des que va debutar en partit oficial amb el FC Barcelona ha esdevingut un fenomen de masses. Amb només 16 anys, el jugador ha aconseguit establir-se com un jugador molt important a la plantilla de Xavi Hernández. Malgrat la seva joventut, el jugador mostra tenir una maduresa fora del normal i una adaptació a l'elit professional impressionant.

Durant la pretemporada, el partit del Gamper va ser el que finalment el va dinamitar com una jove promesa. En un principi s'esperava que Lamine Yamal alternés entre el filial i el primer equip. Tot i això, Xavi Hernández va optar per mantenir-lo de forma permanent en dinàmica amb la resta dels professionals.

Les grans marques s'han fixat en els números que genera Lamine Yamal

Lamine Yamal des de llavors ha tingut una explosió mediàtica impressionant. En tan sols uns mesos ha passat de tenir 450 mil seguidors als 4,7 milions que té actualment. Aquesta evolució és seguida per les marques més importants del sector esportiu que sempre estan pendents de les joves promeses.

I és que, amb la projecció i el talent que mostra Lamine Yamal, les grans marques s'han acostat al jugador per mirar de patrocinar-lo. Atès que el jugador ja té els 16 anys, diversos agents de representació de grans entitats s'hi han acostat amb la intenció de vestir el davanter.

Lamine Yamal deixa plantat Nike i signa per Adidas

I és que fa poc hem vist com la multinacional alemanya Adidas ha aconseguit la signatura de Lamine Yamal. Fins fa uns mesos, el jove davanter vestia una botes Nike, però recentment hauria canviat de marca. El contracte amb la transnacional americana hauria finalitzat fa poc, cosa que li ha donat via lliure a Adidas per aconseguir els serveis del talentós espanyol.

Si bé es rumoreja que Nike hauria apostat de manera forta per continuar vestint Lamine Yamal, la mala relació que viu el FC Barcelona amb l'empresa americana hauria pogut influir en la decisió de no igual l'oferta d'Adidas. La marca alemanya, així, s'assegura un talent generacional per a la pròxima dècada.

Tot i la vinculació de Nike amb el FC Barcelona, Adidas no ha vist mai un impediment per vestir jugadors culers, el cas més clar és el de Messi. La marca alemanya vesteix gairebé el 50 % dels jugadors de la plantilla culer.