Luka Modric en primer pla amb cara d'ensurt al costat de Florentino Pérez tocant-se la boca

FUTBOL

Luka Modrić cancel·la el seu fitxatge a Aràbia i li fa una petició a Florentino Pérez

El jugador croat té clar quin deu ser el seu futur i no sembla estar lligat al del país de la península aràbiga

Aràbia Saudita segueix amb la intenció de crear una lliga supercompetitiva. I ja han estat diversos els que han deixat Europa per anar-se'n a la península aràbiga gràcies als sous elevats que proposen. Jugadors de gran talla mundial com Cristiano Ronaldo, Benzema, Sadio Mané, Laporte són la nova cara de la Lliga Professional Saudita.

Malgrat això, no és or tot el que llueix. I és que des de fa uns mesos hem pogut veure com jugadors que recentment havien signat un contracte han sol·licitat sortir del país saudita. Benzema o Jordan Henderson haurien manifestat el seu malestar i les ganes de tornar a Europa.

Luka Modrić vol seguir al Reial Madrid

Des de fa uns quants anys, Luka Modrić porta sent temptat per Aràbia Saudita. Davant l'avançada edat del jugador croat Florentino Pérez, quan negocien la renovació només li vol proposar un any més de contracte. El migcampista és un líder dins del vestidor del Reial Madrid i ell se sent amb forces de seguir jugant al club madridista.

Tot i això, Florentino Pérez, que és conscient que aquest any Luka Modrić ha perdut protagonisme, encara no sap si ha d'oferir-li un any més de contracte o no. En els darrers dies, s'ha rumorejat que el croat hauria demanat al president una prolongació de dos anys més. Però a la junta directiva no valoren aquesta proposta i volen anar cada any.

La MLS, l'altra opció que té Luka Modrić damunt la taula

Davant aquesta negativa, és probable que Luka Modrić comenci a valorar altres ofertes. La premsa Saudita informa que diversos clubs del seu país estarien disposats a fer una gran oferta per aconseguir la seva contractació. L'arribada d'una Pilota d'Or com el croat podria suposar una arribada molt important per a la imatge del país i això podria desencadenar que més jugadors facin el pas a anar a la península aràbiga.

Tot i que la intenció de Luka Modrić sigui seguir al Reial Madrid, la seva continuïtat no està assegurada. El jugador sembla haver demandat dues temporades més de contracte i Florentino Pérez sembla negar-se a oferir-les. El croat, de 38 anys, continua amb la intenció de continuar jugant a futbol durant un parell de temporades més.

En cas de no voler anar a l'Aràbia Saudita i no poder continuar al Reial Madrid, s'ha rumorejat que la MLS hauria mostrat un gran interès a aconseguir els serveis de Luka Modrić. L'arribada de Leo Messi ha provocat que diversos clubs nord-americans vulguin reforçar les plantilles i volen temptar el croat.