Kylian Mbappé en primer pla amb els ulls oberts amb el Camp Nou i un escut del FC Barcelona de fons
FUTBOL

Kylian Mbappé deixa el Barça sense diners, cancel·la una venda i Xavi ho celebra

El mal partit que va fer el davanter francès fa que el Barça valori la continuïtat d'un jugador

El Barça va aconseguir imposar-se al partit d'anada dels quarts de final de la Champions League contra el París Saint-Germain. Els de Xavi Hernández van aconseguir una victòria de molt mèrit al Parc dels Prínceps, demostrant ser un equip molt competitiu a les grans cites. El club culer sortirà dimarts que ve a Montjuïc amb la possibilitat de somiar amb la classificació a les semifinals.

El partit del Barça com a equip va ser molt bo. Els onze jugadors que van sortir titulars, a més dels canvis, van estar encertats i compromesos amb la idea de joc que va plantejar Xavi Hernández. El tècnic català es va imposar a Luis Enrique i va provocar que Kylian Mbappé no tingués transcendència en el joc de l'equip parisenc.

Jules Koundé va aconseguir frenar Kylian Mbappé

Una de les explicacions de per què Kylian Mbappé no va tenir el seu millor dia és en gran part per la defensa que van fer tant Jules Koundé com Ronald Araújo. El francès va ser el principal defensor del compatriota i l'uruguaià era qui li cobria l'esquena. Tots dos van encertar les accions defensives i van aconseguir empetitir la figura del davanter del París Saint-Germain.

Jules Koundé es va mostrar molt sòlid davant de Kylian Mbappé. Des de fa ja unes setmanes, el defensor mostra una gran versió, convencent cada dia més que ha de partir sempre com a lateral dret. Xavi Hernández, sense pressió i fidel defensor del jugador, encara que va tenir un inici de temporada complicat, no va dubtar de les seves capacitats i del seu compromís amb la plantilla.

Jules Koundé amb la bandera de la Champions League al fons mentre aplaudeix

Des que Alejandro Balde va caure lesionat, Jules Koundé ha sortit des del carril dret. El francès s'ha consolidat en aquesta demarcació, aprofitant la versatilitat que té João Cancelo, que ocupa l'altra banda. Tot i que al portuguès no li agrada ocupar aquesta posició, sap que, si vol tenir minuts de forma regular, ha de partir des d'allà i últimament es comença a mostrar més còmode.

Jules Koundé i el seu nou rol

Davant la gran versió que ha estat oferint Jules Koundé els últims mesos, el jugador s'ha revalorat. En un principi, semblava que podia ser un dels sacrificats per la junta directiva per obtenir un ingrés elevat l'estiu que ve. Tanmateix, el club culer ha canviat d'opinió i podria començar a considerar la seva estada més enllà de l'actual curs.

En el cas que Jules Koundé es quedi finalment a la plantilla del Barça, Joan Laporta i Deco podrien considerar incorporar João Cancelo. El francès seria l'encarregat d'ocupar el lateral dret i permetre que Alejandro Balde ocupi la seva posició natural.

Així, el club podria prioritzar la incorporació d'altres jugadors de cara al pròxim mercat de fitxatges. Si Xavi Hernández s'acaba mantenint al club culer, segurament gaudirà de continuar comptant amb Jules Koundé a la seva plantilla.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: