Joan Laporta amb un gran somriure envoltat de regals
FUTBOL

El regal curiós de Joan Laporta a la plantilla del Barça després de guanyar el PSG

El vestidor del Barça va celebrar la victòria davant el PSG de la millor manera gràcies al regal de Joan Laporta

Joan Laporta no es cansa de ser protagonista i sempre ens deixa detalls molt curiosos. El seu estil informal i proper li ha fet guanyar-se molts suports a l'entorn del Barça i ell respon com millor sap: donant-ho tot per al club de la seva vida. De fet, després de la victòria a Champions contra el PSG, el president va voler tenir un gest amb el vestidor que demostra, una vegada més, per què és tan estimat.

El PSG-Barça va ser un autèntic partidàs en què ningú no va escatimar ni una sola gota d'esforç. Un duel al màxim nivell, amb molta intensitat i exigència física que va poder passar factura. Ara bé, els de Xavi Hernández van completar una actuació força sòlida i es van emportar la victòria per a alegria de Joan Laporta, que no va poder reprimir la seva emoció amb un regal curiós.

Joan Laporta copia l'estil de Claudio Ranieri

Tots recordem aquell màgic Leicester que es va emportar la Premier League com per art de màgia. Vardy, Mahrez i Kanté formaven el nucli dur dins del camp, però Claudio Ranieri era el veritable líder. Un estatus que va aconseguir amb detalls inesperats que van enamorar els seus jugadors, com ara el fet que, després de cada porteria a zero, els convidava a pizzes de camí cap a casa.

Ara, sembla que Joan Laporta ha volgut copiar Claudio Ranieri i, després de vèncer el PSG, va convidar tota la plantilla a hamburgueses. Un festeig 'Made in Joan Laporta' que va agradar molt al vestidor i que va provocar diverses riallades.

Joan Laporta al costat d?una hamburguesa

És clar que Joan Laporta sap què ha de fer perquè el rumb del Barça millori i la seva primera decisió ha estat la de comprar hamburgueses. És important, malgrat que són professionals, tenir moments de diversió i desconnexió, i més amb el grup tan jove que maneja Xavi Hernández.

En definitiva, la victòria del Barça contra el PSG va servir per emportar-se un avantatge rellevant de París, però també la panxa plena. Joan Laporta va convidar tots els seus jugadors a menjar hamburgueses, saltant-se així l'estricta dieta a què estan sotmesos. Un gest que demostra de quina pasta està fet i la seva manera peculiar de dirigir el Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: