Joselu assenyalant l'escut del Reial Madrid

FUTBOL

Joselu no vol més competència, el seu gest envia un company al mercat de fitxatges

El gallec del Reial Madrid no vol marxar a l'estiu i comença a manifestar el seu egoisme al camp

Joselu Mato està sent un dels jugadors revelació de LaLiga aquesta temporada. El Reial Madrid va aconseguir els seus serveis com a mesura d'emergència perquè no van poder fitxar un '9' de garanties a l'estiu.

Només el seu dorsal '14' ja indicava al madridisme que Joselu Mato no era l'elegit com el futur titular blanc. Una situació que hauria quedat enrere després de la gran temporada que està signant el gallec, havent anotat 13 gols.

En total són 1561 minuts els que hauria disputat Joselu Mato repartits en 35 partits. Unes dades que deixen clar que el jugador té ganes de quedar-se al conjunt blanc la temporada que ve.

Joselu somrient amb Carlo Ancelotti mirant un partit
Joselu es guanya la confiança de Carlo Ancelotti | Europa Press

Ara com ara no se sap quina decisió prendrà el Reial Madrid de cara a l'estiu, encara que l'arribada de Kylian Mbappé en dificulta la continuïtat. Tanmateix, Joselu Mato continua donant el 100 % a la major part dels partits, intentant guanyar-se un lloc a l'onze.

El que és evident és que ja s'acosta el final de la temporada i el jugador comença a manifestar el seu egoisme dins del camp.

Joselu Mato cedeix Arda Güler

L'espanyol està en un gran moment de forma i vol continuar comptant amb minuts. El que és clar és que per a Carlo Ancelotti no hi ha favorits i la meritocràcia es fa notar al vestidor blanc.

L'equip està molt unit i entén les diferents decisions del tècnic italià per fer millorar el joc dins del camp. Tot i això, sembla que Joselu Mato ja comença a donar senyals de la seva agonia golejadora per tal de donar raons per quedar-se.

El jugador cedit per l'Espanyol té com a objectiu romandre al Santiago Bernabéu la temporada que ve. Una situació que podria haver potenciat la decisió de la cúpula madridista de cedir Arda Güler.

El jove turc molt probablement quedarà ubicat a l'AC Milan, ja que el conjunt italià va fer un gran treball amb Brahim Díaz. Una situació que va començar sentenciant-se amb el penal que el mateix Joselu Mato va arrabassar al turc a Gran Canària.

Arda Güler segueix els passos de Brahim Díaz

El més probable és que finalment s'oficialitzi la cessió del turc al pròxim mercat d'estiu. El Reial Madrid tindria clar que encara no ha arribat el moment i necessita gaudir de minuts per seguir amb la seva progressió.

D'aquesta manera, la seva evolució dins del camp podria passar per l'AC Milan, ja que és el millor posicionat per aconseguir els seus serveis.

De moment, Joselu Mato sembla ser prioritari, encara que per això haurà de continuar amb el rendiment actual fins a final de temporada.