Les jugadores del Barça Femení celebren un gol xocant les mans i repartint abraçades
FUTBOL

Les 3 assenyalades al Barça Femení per tenir una reunió aquest estiu

Hi ha tres jugadores clau del Barça que Joan Laporta vol renovar perquè continuïn vestint la samarreta blaugrana

El Barça Femení té pendent la renovació d'algunes jugadores. Algunes renovaran, però d'altres se n'hauran d'anar per la porta gran.

Joan Laporta té clar que la prioritat és la renovació de Mapi, Alexia i Mariona. Elles han de continuar vestint la samarreta del Barça a tot preu.

Mapi León

Mapi León és una de les futbolistes que el Barça vol renovar. La central és una peça clau a l'equip. Ara, Mapi està lesionada per un trencament del menisc extern del genoll dret. La jugadora estarà diversos mesos de baixa sense poder trepitjar el terreny de joc.

Amb aquesta lesió, Jonatan Giráldez ha hagut de reestructurar la defensa. Martina, jugadora del filial, és ara una de les jugadores titulars jugant com a central amb Engen. Ni Mapi ni Irene Paredes ni Jana Fernández estan disponibles per poder disputar partits.

De moment, aquests canvis en la defensa ha anat força bé al Barcelona. La lesió de Mapi León ha estat un revés dur per a l'equip i també per a l'afició, perquè és una de les jugadores més estimades. El Barça Femení donarà una alegria a la futbolista amb la seva renovació perquè continuï a l'equip blaugrana molts anys més.

Alexia Putellas

D'Alexia Putellas encara no se sap res. Ara com ara, la jugadora no pot jugar partits per les molèsties al genoll, però tampoc se sap quan tornarà. A més, encara no se sap res del futur d'Alexia Putellas a Can Barça.

Joan Laporta, l'afició i el club volen que Alexia Putellas es quedi a l'equip i continuï fent història. La catalana no està passant pel seu millor moment futbolísticament, però la renovació podria ser un punt d'inflexió per donar-li encara més suport.

Ningú no s'imagina un Barça sense Alexia Putellas. La capitana del Barcelona és una renovació primordial pel club.

Mariona Caldentey

Mariona Caldentey també és una de les futbolistes amb qui tenir una reunió i parlar sobre la seva renovació. De la futbolista no se'n parla gaire, però quan toca una pilota fa meravelles.

La migcampista és una jugadora important per a l'equip. Amb la seva visió de joc i la seva línia de passada fan que l'equip pugui avançar cap a la porteria.

Mariona Caldentey se sent molt bé al Barcelona. La futbolista es vol quedar i Joan Laporta vol que es quedi. La renovació de Mariona Caldentey és a la vista.