Jorge Mendes parlant per un micròfon amb l'escut del FC Barcelona al seu costat
FUTBOL

Jorge Mendes ofereix al Barça el fitxatge d'un davanter de talla mundial

Ja va poder jugar al Barça el 2020 i ara torna a ser a l'agenda de Joan Laporta després de parlar amb Jorge Mendes

El verí de Robert Lewandowski està deixant de ser mortífer. Amb el pas dels anys, l'ariet polonès ha anat perdent força i això s'ha notat especialment aquesta temporada. Encara que les seves xifres anotadores no són negatives (17 gols), ja no és tan perillós sobre la gespa i està molt menys encertat que antany.

A més, quan va aterrar a la Ciutat Comtal va acordar amb Joan Laporta una retribució salarial ascendent. És a dir, que la temporada que ve cobraria encara més que l'actual; concretament, 32 milions d'euros. Per tots aquests motius, al Barça dubten sobre si seria adequat continuar confiant-hi o si, d'una altra banda, haurien de vendre'l i buscar una alternativa al mercat.

En aquest ordre d'idees, el superagent Jorge Mendes ha proposat un davanter a la directiva del Barça. El portuguès pretén col·locar a l'equip català un dels seus grans representats, que no està acabant de brillar a Anglaterra. I el dilema ha envaït els despatxos del Camp Nou.

Robert Lewandowski capcot mirant a Raphinha recolzat als genolls

El Barça, pendent de Jorge Mendes i Robert Lewandowski per tancar un fitxatge

Jorge Mendes ja ha demostrat tenir molta incidència al Barça, ja que la seva relació amb Deco i amb Joan Laporta és magnífica. L'estiu passat va aconseguir portar Cancelo i Joao Félix, però ara vol anar un pas més enllà. Sí, perquè la seva gran aposta per a aquest estiu passa pel traspàs de Darwin Núñez entre el Barça i el Liverpool.

Així i tot, el valor de Darwin Núñez és molt elevat i s'augura una mica complex que l'entitat catalana pugui afrontar cotes tan altes. Tanmateix, si Lewandowski acaba abandonant el vaixell culer, Jorge Mendes farà tot el que estigui a la seva mà perquè Darwin Núñez pugui jugar al Barça.

És evident que la fràgil situació financera del Barça impossibilita la convivència entre Darwin Núñez i Robert Lewandowski; només un podrà exercir de '9' als esquemes de Xavi Hernández. Per això, els directius blaugranes estan pendents d'allò que pugui determinar el mercat; especialment, de quines ofertes puguin arribar pel polonès.

El davanter del Liverpool Darwin Núñez.

Tindrà molt a veure també la decisió del pròxim entrenador del Liverpool sobre què fer amb l'ariet charrúa. Amb Jürgen Klopp no s'ha acabat de despuntar com s'esperava; aquesta temporada 'només' ha anotat 11 gols a la Premier League. El que és clar és que Darwin Núñez veu amb molt bons ulls vestir la carcassa del Barça el curs vinent.

Darwin Núñez, sí al Barça

Jorge Mendes ja va estar molt a prop de col·locar el davanter uruguaià al Barça el 2020, quan es va marcar una temporada de molts quirats amb la UD Almeria. Aquell que era director esportiu del club aleshores, Ramon Planes, tenia el 'sí' del jugador i va estar a punt de tancar l'acord amb el club andalús per 8 milions. Ara bé, el Benfica es va avançar i hi va pagar el triple.

Ara, quatre anys després d'allò, podria tenir lloc una vegada per totes el fitxatge que fa tants anys que es plategen al Barça. Una altra carta que juga a favor de l'entitat catalana és la relació magnífica que té Darwin Núñez amb el seu compatriota Ronald Araújo.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: