Muntatge de Lewandowski amb diners de fons

FUTBOL

Robert Lewandowski rep una gran oferta, el Barça no es pot negar si vol fitxar

El davanter és una de les grans cartes que juga el Barça per poder ingressar i renovar la plantilla l'any vinent

El Barça donarà sortides aquest estiu per recaptar diners i poder fitxar. El projecte de Xavi Hernández s'ha esgotat i des del club són conscients que han de revolucionar la plantilla. Arribaran noms d'alt nivell, però també se n'hauran de marxar altres com Robert Lewandowski.

El davanter polonès ha recuperat un bon nivell, però ja és més gran i Vitor Roque ve per darrere per rellevar-lo. Va arribar al Barça per 50 quilos del Bayern, i després d'amortitzar-lo esportivament ara volen recuperar la inversió. Hi ha equips disposats, sobretot de lligues menors.

Robert Lewandowski ha estat sempre un golejador pur i crida l'atenció de molts clubs. Entre els millors posicionats hi ha els d'Aràbia Saudita, que oferirien una xifra propera a la que va costar. Allà ja s'han endut futbolistes com Ronaldo, Neymar o Mané recentment, i és un perfil que els encaixa molt.

Robert Lewandowski, una assegurança de gol

El davanter sempre ha marcat molts gols i té un cartell molt elevat. Amb el Bayern fins i tot va estar a punt de guanyar una Pilota d'Or que li va prendre Messi, i es va guanyar un nom important. Amb el Barça ha estat molt més irregular, però alhora imponent i ha marcat diferències en molts partits.

En el curs actual porta 17 gols en 29, una xifra que no està gens malament. A més, va superar David Villa com a màxim golejador de l'entitat i està amb confiança. Normalment sempre n'ha fet uns trenta per temporada, encara que en les tres últimes va arribar o es va quedar a prop dels 50.

Robert Lewandowski es lamenta amb la samarreta del FC Barcelona
Lewandowski podria deixar el Barça | Europa Press

El Barça es planteja la venda de Robert Lewandowski perquè els interessa sumar diners i recuperar la inversió, tot i que el rendiment és bo. Si ho aconsegueix, serà molt més fàcil que arribin noms dels desitjats com Kiimich. Deco treballa amb un escenari optimista, el millor de tots, però feina tindran si res no surt bé.

Confiança en Vitor Roque

El principal motiu pel qual pensen que ja no necessiten Robert Lewandowski és Vitor Roque. Crec que entrant des de la banqueta sumarà moltes coses, però que de titular encara més. De fet, ja va anotar a l'última jornada i abans ho havia fet també.

El mercat d'estiu és molt llarg i caldrà veure què passa. Sens dubte que serà llarg per al Barça i Deco tindrà molta feina. Primer deuen acabar la temporada dignament, i després les lamentacions.