Joan Laporta il·luminat amb llum vermella al costat de l'escut de l'Atlètic de Madrid
FUTBOL

Joan Laporta ja valora fitxar el pivot que va abandonar Simeone, només costa 25 M€

Joan Laporta vol complir les exigències de Xavi i es fixa en un ex de l'Atlètic de Madrid

Amb la vista posada en el pròxim mercat de fitxatges, Joan Laporta té entre cella i cella incorporar un pivot d'alt nivell per reforçar el centre del camp. El Barça ha patit les absències de jugadors clau en aquesta posició al llarg de la temporada, cosa que ha deixat l'equip en una situació de vulnerabilitat extrema.

Conscient d'aquesta carència, Xavi Hernández ha intentat pal·liar la falta de solidesa defensiva incloent Andreas Christensen al lloc de '5'. Si bé el danès ha demostrat un gran nivell en aquesta posició, Joan Laporta té com a objectiu fer dues incorporacions per reforçar el pivot de cara a la temporada que ve.

Joan Laporta es fixa en un ex de l'Atlètic de Madrid

Joan Laporta no vol que es torni a repetir una temporada com l'actual i està preparant una autèntica revolució. El Barça no es pot permetre més fracassos, i el president sap que tocarà fer cas a Xavi Hernández i gratar-se la butxaca. El tècnic ha demanat un pivot de primer nivell per al seu nou Barça i, curiosament, un ex de l'Atlètic de Madrid podria ser l'elegit.

Parlem de Thomas Partey, pivot de l'Arsenal i ex de l'Atlètic de Madrid, que s'ha colat a la llista de fitxatges de Joan Laporta. Tot i que el Barça ja havia mostrat interès en l'africà durant la seva etapa al conjunt matalasser, mai no es va arribar a concretar cap operació. Ara, amb l'Arsenal disposat a deixar-lo sortir, el club culer s'ha tornat a posicionar com a interessat en els seus serveis.

Thomas Partey mirant enrere amb la samarreta de l'Arsenal

Joan Laporta valora fitxar Thomas Partey

Els rumors apunten que l'Arsenal estaria disposat a deixar marxar Thomas Partey per una xifra propera als 25 milions d'euros. Tot i això, la delicada situació econòmica que travessa el Barça planteja un obstacle important per a les negociacions, tenint en compte el seu valor al mercat i la seva edat. Joan Laporta només farà un desemborsament rellevant si n'està plenament convençut, i Thomas Partey no sembla la millor opció.

El Barça es troba a la recerca activa d'un pivot d'alt nivell per reforçar el centre del camp de cara a la temporada que ve. Amb opcions com Guido Rodríguez i Thomas Partey sobre la taula, la directiva culer haurà d'avaluar amb compte les seves possibilitats i prendre decisions encertades en un context econòmic complex.

Això sí, Thomas Partey té a favor seu el fet que ja coneix LaLiga i que ha estat a les ordres de Simeone. Un centrecampista amb molta feina i sacrifici, que és precisament el que més necessita el Barça ara mateix. Veurem què passa, però és clar que Thomas Partey és al radar del Barça.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: