Pla mitjà curt de Guido Rodríguez en un partit amb el Betis
FUTBOL

El pla B del Barça per si falla Guido Rodríguez és un altre fitxatge gratis

La directiva culer té clares les seves prioritats i busca enfortir la línia medul·lar de la plantilla

La temporada ha estat un remolí de desafiaments per a Xavi Hernández al càrrec de la banqueta del FC Barcelona. Un dels punts crítics ha estat la posició del pivot defensiu, on les expectatives no s'han complert amb l'arribada d'Oriol Romeu l'estiu passat. El jugador d'Ulldecona, fitxat amb l'esperança d'omplir el buit deixat per Sergio Busquets, no ha aconseguit assolir el nivell esperat i ha deixat una bretxa al centre del camp del conjunt blaugrana.

Davant d'aquesta situació, la directiva liderada per Joan Laporta i Deco ha decidit actuar amb determinació. Conscients de la importància estratègica del pivot defensiu a l'esquema de joc del Barça, s'han proposat reforçar aquesta posició amb dues incorporacions d'alt nivell. Xavi Hernández ha expressat el seu desig de comptar amb dos jugadors de primera categoria en aquesta demarcació per garantir la solidesa de l'equip.

El Barça busca complementar la plantilla amb dues incorporacions per al pivot

En aquesta recerca, el Barça ha posat com a prioritat l'adquisició d'un pivot defensiu d'elit, fins i tot si implica una inversió considerable. Entre els principals candidats hi ha noms de gran pes com ara Joshua Kimmich, Martín Zubimendi i Amadou Onana, jugadors que podrien aportar la qualitat i la consistència que tant es necessita al centre del camp.

Tanmateix, el club també busca una opció de menor cost per complementar la plantilla. En aquest sentit, des de fa setmanes s'ha especulat amb la possible arribada de Guido Rodríguez, una opció més econòmica però igualment sòlida. Tot i això, en els últims dies ha sorgit el nom de Jorginho, que està brillant a les files de l'Arsenal sota la direcció de Mikel Arteta.

Jorginho, l'alternativa que estudia la directiva culer per si el fitxatge de Guido Rodríguez no es concreta

Malgrat que l'opció de Jorginho sembla atractiva, l'Arsenal ha deixat clar el seu desig de retenir el jugador a la seva plantilla, cosa que podria dificultar-ne la incorporació al Barça. Així i tot, la directiva culer no es rendeix i continua explorant totes les possibilitats per enfortir el seu centre del camp de cara a la temporada que ve.

Jorginho conduint la pilota en primer pla

Enmig d'aquesta recerca incansable, Xavi Hernández juntament amb la directiva encapçalada per Joan Laporta i Deco busquen el pivot defensiu idoni. El tècnic català ha expressat el seu desig de comptar amb una àmplia plantilla per intentar així evitar baixes importants en posicions crucials per al seu esquema.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: