Joan Laporta amb un gran somriure al costat d'un escut del Newcastle
FUTBOL

Joan Laporta rebutja 40 milions del Newcastle, en demana 80 per tancar el fitxatge

El president podria haver rebut una proposta per un dels seus jugadors, però demana que millorin la seva oferta

Les últimes setmanes, Raphinha ha millorat les seves prestacions i s'ha consolidat com a titular per a Xavi Hernández. La versatilitat que ofereix el brasiler per ocupar una posició més centrada com la banda permet al tècnic català alinear-lo en diferents posicions. Tot i això, el brasiler no té assegurada la seva continuïtat a la plantilla del Barça el pròxim curs.

Joan Laporta necessita obtenir un elevat ingrés l'estiu que ve, ja que el club no ha aconseguit classificar-se a les semifinals de la Champions League ni al pròxim Mundial de Clubs. S'estima que la junta directiva planeja fer vendes properes als 200 milions d'euros, per tractar així de quadrar la massa salarial i ajustar el 'Fair Play Financer'.

Raphinha a la rampa de sortida

La gran temporada que ha encaixat Raphinha ha fet que el valor de l'atacant hagi augmentat. Quan Xavi Hernández va requerir la seva presència, no va dubtar a alinear-lo i el brasiler va respondre de la millor manera. Malgrat la transcendència del jugador, Joan Laporta i Deco es poden veure obligats a desprendre's d'un dels actius més ben valorats internacionalment.

Raphinha des de fa mesos ha generat interès en diversos equips. Atès l'elevat interès dels clubs saudites, així com alguns de la Premier League, s'espera que Joan Laporta demani més de 80 milions pels drets de l''11'. Tot i que l'extrem ha expressat el seu desig de continuar al club culer, s'espera que el pròxim estiu pugui sortir.

El Newcastle ofereix 40 milions d'euros per Raphinha

Els darrers dies, s'ha rumorejat que el Newcastle és l'últim club que ha fet una oferta pels serveis del davanter. Des de mitjans britànics apunten que el club del nord d'Anglaterra sembla estar disposat a fer una elevada inversió per l'extrem, per així intentar tornar a competir a la Champions League en les pròximes edicions. L'extrem ja coneix la Premier League i a St. James' Park estan convençuts que hi podrà ser capaç de lluir al seu millor nivell.

Foto Rapinha jugador del FC Barcelona somriu

Eddie Howe, actual entrenador del Newcastle, hauria estat qui ha demanat el fitxatge de Raphinha per a l'estiu que ve. Ara bé, des d'Anglaterra apunten que la primera oferta del club anglès és de tan sols 40 milions d'euros, una xifra que Joan Laporta i la seva junta directiva valoren com a insuficient. Al club culer són conscients de l'elevat potencial del brasiler i, com a mínim, esperen rebre ofertes properes als 80 milions d'euros.

El Newcastle sembla un gran interessat en Raphinha, però no l'únic. Per tant, el Barça podria rebre els pròxims mesos noves ofertes pel jugador.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: