Joan Laporta mirant a càmera amb un signe de rebutjat al seu costat sota un focus de llum
FUTBOL

Joan Laporta rebutja 60 M€ pel fitxatge de l'heroi del Barça contra el PSG, en vol més

Joan Laporta és conscient de les necessitats econòmiques del Barça i buscarà esprémer qualsevol acord al límit

El Barça afronta una crisi econòmica greu i necessita recaptar ingressos de manera extraordinària per poder acollir-se a la norma de l'1:1 i poder fer fitxatges significatius aquest mateix estiu. Joan Laporta és conscient de la difícil situació que ha heretat i ja ha pres diverses decisions doloroses. La marxa de Messi o el tancament de diverses seccions del club han estat algunes de les pitjors, i encara en podrien ser més si no en surt algun jugador.

Sí, perquè el FC Barcelona necessita desesperadament desfer-se d'alguns dels seus actius per saldar els comptes i ja hi ha diversos candidats. Ronald Araújo, per exemple, va rebre una oferta marejadora del Bayern al gener, però va ser rebutjada. Tot i això, no va ser l'únic, ja que Robert Lewandowski i Raphinha també han estat temptats pels diners saudites; i Joan Laporta, malgrat que ha tingut dubtes, finalment no va acceptar.

El president sabia que el tràngol esportiu que travessava el Barça al gener va fer caure la taxació dels seus cracs i va decidir abaixar la persiana. Al gener no es van produir sortides, però a l'estiu tot serà diferent, i més si el FC Barcelona acaba aixecant la Champions League, ja que les seves estrelles es revaloraran molt. De fet, després de la victòria a l'anada davant el PSG, Joan Laporta ja ha rebut la primera oferta per Raphinha.

Joan Laporta no vol 60 milions d'euros per l'heroi del Parc dels Prínceps

Joan Laporta sap que el Barça necessita diners, però no es conformarà amb qualsevol cosa. Precisament per això, davant de l'oferta de 60 milions d'euros que ha arribat des de la Premier League per Raphinha, el president ha dit no. No es vol precipitar i perdre una oportunitat d'ingressar més diners, així que ha decidit rebutjar la proposta i esperar que s'acabi la temporada.

Raphina subjectant el trofeu de MVP després del seu partit davant el PSG

Hi va haver un temps en què Raphinha gairebé ni jugava i la seva sortida estava pràcticament decidida. Lamine Yamal li ha guanyat la partida amb claredat, però les lesions i les rotacions li han permès tenir la seva oportunitat, i no la va desaprofitar. A l'anada davant el PSG, Raphinha va ser el millor del partit i es va coronar amb dos gols i el premi a l'MVP, dues fites que han fet canviar d'idea Joan Laporta.

De fet, Raphinha ha despertat tant d'interès que el Barça ha rebut una primera proposta de 60 milions per deixar-lo sortir. Si hagués estat en un altre moment, Joan Laporta segurament l'hauria acceptada, però ara no. Raphinha va brillar a l'anada davant el PSG i, si fa el mateix a la tornada, podria deixar molts més diners, en concret, el president espera obtenir 80 M€.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: