Joan Laporta apunta amb el dit Marcos Alonso
FUTBOL

Joan Laporta cancel·la un fitxatge de 6 M€, salva el Barça i sentencia Marcos Alonso

El president culer busca blindar un jugador de la plantilla que actualment té una clàusula de rescissió molt baixa

L'actual temporada del Barça segurament serà recordada per la irrupció dels jugadors del planter. Lamine Yamal, Pau Cubarsí, Fermín López i Héctor Fort s'han consolidat al primer equip del club culer. Malgrat ser tan joves, Xavi Hernández no ha dubtat a alinear els jugadors quan la seva presència era necessària.

Tant Pau Cubarsí com Lamine Yamal són els jugadors que més minuts acumulen de tots els debutants. Tots dos són considerats peces molt importants per al futur del club, però també són actius importants per al present cos tècnic des de fa mesos. Joan Laporta ho sap i ja s'ha posat fil a l'agulla.

El Barça vol protegir el seu futur

Atès que Lamine Yamal, Pau Cubarsí, Fermín López, Héctor Fort i Marc Guiu són jugadors amb fitxa del filial, Joan Laporta ha mostrat interès per prolongar la seva vinculació amb el club culer. Diversos clubs europeus han mostrat interès en algun, ja que actualment tenen una clàusula de rescissió molt baixa. Per intentar evitar les seves sortides, Joan Laporta i Deco estan treballant per renovar els joves i així assegurar el futur esportiu de l'entitat.

Els darrers dies, s'ha rumorejat que la junta directiva del Barça està intentant tancar la renovació d'Héctor Fort. El jove jugador ha demostrat estar capacitat quan se n'ha requerit la presència, oferint un gran nivell. Xavi Hernández no ha dubtat a alinear el del planter, perquè és conscient del seu potencial elevat.

Héctor Fort durant un partit del FC Barcelona passant la pilota

Joan Laporta busca renovar Héctor Fort

Héctor Fort ha mostrat tenir la capacitat per ocupar tant la banda esquerra com la dreta. La seva versatilitat li dona l'oportunitat d'ocupar diferents demarcacions i es converteix en un actiu molt atractiu per a diversos clubs europeus. Atès que el jugador encara té fitxa amb el Barça Atlètic, la seva clàusula de rescissió només és de 6 milions d'euros.

Diversos clubs de la Premier League tenen apuntat el nom d'Héctor Fort a la seva llista d'objectius. Joan Laporta, conscient d'això, vol blindar el jugador i augmentar-ne la clàusula de rescissió per evitar la seva marxa. De fet, ja està treballant en l'acord i s'espera que quedi tancat els pròxims dies.

En cas que es produeixi la seva renovació, el més probable és que Héctor Fort s'estableixi al club culer. Amb això, Marcos Alonso es veurà obligat a marxar del Barça, ja que Joan Laporta no li pot oferir el rol que desitja.

Ara com ara, el destí més probable de Marcos Alonso sembla ser l'Atlètic de Madrid. Simeone estaria encantat de comptar amb ell i, a més, arribaria lliure. Per tant, només és qüestió de temps que Marcos Alonso llueixi la samarreta de l'Atlètic.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: