Muntatge de Joan Laporta amb escut Vila-real de fons
FUTBOL

Joan Laporta no oblida el Vila-real, 25M€ pel fitxatge d'un Campió del Món

El president culer posa el seu objectiu a l'equip castellonenc amb la intenció de reforçar la plantilla de Xavi Hernández

Joan Laporta té clar que l'equip per a la temporada que ve deu incorporar reforços. La línia defensiva de l'equip ha patit molts problemes des que iniciés la temporada, sobretot perquè la plantilla ha encaixat molts gols. El que va fer al FC Barcelona campió la temporada passada és una de les assignatures a millorar per part del cos tècnic.

Xavi Hernández sembla haver declarat a Joan Laporta que la línia defensiva té molts problemes i que necessita noves incorporacions per donar competència a la plantilla. El president culer, tot i que el club acumula molts problemes econòmics, pretén fer un esforç perquè el tècnic tingui el que demana. El míster sembla tenir clar els perfils que voleu incorporar i fins i tot ha sorgit diversos noms.

Juan Foyth, de nou a l'òrbita del conjunt culer

Entre ells, s'hi inclou el de Juan Foyth actual jugador del Vila-real, però que des de fa diverses temporades ha estat a l'òrbita del club culer. El jugador argentí té unes característiques que agraden molt a Xavi Hernández i que pot ser comparat amb Joao Cancelo. El defensor argentí té el necessari per ser jugador del Barça, ja que té un bon toc de pilota i una bona entesa del joc.

La comparativa amb Joao Cancelo es pot realitzar atès que Juan Foyth pot ocupar diverses posicions al terreny de joc. Al Vila-real ha estat capaç de jugar tant al lateral dret com al centre del camp. Davant la seva polivalència, Xavi Hernández ha demanat diverses vegades el seu fitxatge, però la situació econòmica del club no ho ha pogut permetre.

Juan Foyth l'elegit en cas que Joao Cancelo sigui econòmicament impossible

Atès que s'espera que el Manchester City pugui demanar una elevada pel fitxatge de Joao Cancelo, això podria provocar que Joan Laporta es llenci per Juan Foyth. El Vila-real, que en temporades passades també ha demanat una elevada quantitat, podria ser que a l'estiu demanés una quantitat menor davant els problemes econòmics que viu l'entitat castellonenca.

S'estima que el Vila-real podria acceptar una oferta de 25 milions per deixar sortir Juan Foyth. El campió del món amb Argentina té contracte amb l'entitat grogueta fins al juny del 2026 i aquest seria l'únic impediment per a Joan Laporta. Marcelino valora al jugador, però el club podria optar per vendre'l per recuperar estabilitat econòmica.

Laporta i Deco valoren positivament el jugador i estarien disposats a fer un esforç econòmic per aconseguir el seu fitxatge.