Imatge de Florentino Pérez al Santiago Bernabéu
FUTBOL

Ja és oficial, la nova perla que ha fitxat el Reial Madrid és de… Puerto Rico!

El jove jugador serà el segon futbolista del seu país que acaba vestint la samarreta del Reial Madrid

El Reial Madrid sempre s'ha caracteritzat per atalaiar el mercat constantment a la recerca de joves talents que puguin garantir el futur del bon joc de l'equip.

D'aquesta manera, la directiva blanca es troba treballant de valent a cada mercat per trobar els joves que més projecció ostenten. Per això, ja s'hauria fet oficial el primer fitxatge del Reial Madrid en aquest mercat d'hivern.

Un fitxatge que no anirà a parar al primer equip, sinó que més aviat provarà sort, almenys de moment, al Reial Madrid Castilla. L'expectativa de la cúpula blanca és que el jugador progressi a les categories inferiors per acabar aconseguint el seu màxim nivell de joc al Santiago Bernabéu.

Un cas molt similar al de Vinícius Tobias, que ja hauria aconseguit debutar a les ordres de Carlo Ancelotti en aquell partit de Copa del Rei davant l'Arandina CF. Aquest jugador és el jove porto-riqueny Jeremy de León. El futbolista arribarà a Madrid el 30 de juny, moment en què finalitzaria la vinculació amb el CD Castelló.

Jeremy de León, una altra perla que es vesteix de blanc

El davanter del CD Catelló, Jeremy de León, arribarà per demostrar el que val al Reial Madrid Castilla. El jugador és un dels futbolistes que més estava cridant l'atenció en aquest mercat per la seva joventut i la seva desimboltura al terreny de joc.

Amb 19 anys, el jove talent ha demostrat que té molta qualitat i personalitat per poder arribar a ser un gran davanter al Reial Madrid.

A més, es fa notar la seva afinitat amb el club blanc, ja que hauria rebutjat fins i tot clubs de LaLiga EA Sports per arribar a vestir finalment la samarreta del Reial Madrid.

En aquest sentit, alguns dels clubs que més han insistit en la seva incorporació han estat el Vila-real CF de Marcelino García Toral i el València CF de Rubén Baraja. Uns clubs que podrien haver resultat molt temptadors per al davanter, ja que li oferien fins i tot saltar directament a formar part del primer equip.

El segon porto-riqueny blanc

Jeremy de León s'ha convertit en el segon porto-riqueny que aconsegueix que el Reial Madrid faci oficial el seu fitxatge. El primer va tenir lloc fa gairebé un segle, quan Eduardo Ordóñez signava pel club blanc la temporada 1926/1927.

D'aquesta manera, Jeremy de León s'incorporarà el 30 de juny a la plantilla capitanejada per Raúl González Blanco, on podrà demostrar si és realment apte per poder debutar amb el primer equip del Reial Madrid.