Lucas Vázquez i Dani Carvajal en primer pla, amb Florentino Pérez parlant per telèfon al fons
FUTBOL

El desconegut del Reial Madrid per al lateral, fitxatge de 35M€ i adeu a Lucas Vázquez

El conjunt blanc comença a pensar en un relleu per a Dani Carvajal que garanteixi el futur del lateral dret

El Reial Madrid té clar que aquest estiu es durà a terme una inversió important de cara a renovar una defensa molt veterana. Antonio Rüdiger, David Alaba i Nacho Fernández ja no són una alternativa per al futur, ja que tots ronden els 30 anys.

A més, cal tenir en compte que Dani Carvajal és probable que abaixi el nivell, i que Lucas Vázquez no té la qualitat necessària per ser titular. Per aquest motiu, Florentino Pérez ja ha activat la maquinària per aconseguir trobar alternatives de garanties al mercat de fitxatges.

Pel que fa als centrals, ja s'han temptejat diverses opcions, com ara la de Leny Yoro, Gonçalo Inácio o Rafa Marín. També sembla que al lateral esquerre Alphonso Davies seria el favorit, ja que no ha renovat amb el Bayern de Múnic. Una situació que obligaria el conjunt bavarès a vendre'l si no vol que surti com a agent lliure el 2025.

Per acabar, quedaria per revelar una alternativa al lateral dret, una que el Reial Madrid ha treballat en secret. A la cúpula agrada molt com a substitut de Dani Carvajal, però també pensant en Lucas Vázquez, que no està oferint el rendiment esperat. Encara més, la sortida del gallec està gairebé assegurada i Florentino necessitarà fitxar un nou carriler.

Lutsharel Geertruida, el nou Dani Carvajal

La situació de Dani Carvajal és digna d'admiració per qualsevol aficionat al futbol. El jugador està oferint un rendiment més que notable i actualment és un dels jugadors indiscutibles per a Carlo Ancelotti.

Dani Carvajal mira de reüll Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti té clar que el titular és Dani Carvajal | Europa Press

Tot i això, cal tenir en compte que els anys continuen passant, així que el conjunt blanc ha de començar a sospesar el seu recanvi des de ja. Amb un Lucas Vázquez que no acaba d'encaixar, el Reial Madrid estaria atalaiant el mercat a la recerca d'un carriler que substitueixi el gallec.

En aquest escenari, la directiva del Reial Madrid tindria a la seva agenda un jugador que està despuntant a la lliga holandesa. Es tracta de l'holandès Lutsharel Geertruida. El jove de 23 anys està actualment vinculat amb el Feyenoord, encara que la seva presència a Holanda estaria més que amenaçada.

Al seu moment, també el Bayern de Múnic va intentar temptar el jove talent, però l'aparició del Reial Madrid ho canvia tot.

Lliure el 2025 o ara per 35 milions d'euros

Els plans del Reial Madrid pel que fa a Lutsharel Geertruida són clars. Sembla que el conjunt blanc estaria considerant tant la incorporació al mercat d'estiu per 35 milions com la seva arribada com a agent lliure el 2025.

Actualment, el rendiment de Dani Carvajal i el gairebé imminent fitxatge d'Alphonso Davies apunten que el Reial Madrid no té pressa per oficialitzar l'arribada de Lutsharel Geertruida al Santiago Bernabéu.