Muntatge de Jules amb Iñigo Martinez
FUTBOL

Íñigo Martínez es vesteix de fitxatge de gener i dona un disgust enorme a Jules Koundé

La recuperació del central basc pot suposar que el jugador francès pugui perdre protagonisme a la plantilla

Des de fa unes setmanes, Íñigo Martínez es troba en la fase final de la recuperació de la lesió muscular. Xavi Hernández ja ha confirmat en roda de premsa que el defensor basc estarà disponible per al partit de la Copa del Rei contra el Barbastre. Amb això, s'espera que la defensa de l'equip estigui reforçada, ja que des de fa setmanes la plantilla està patint fragilitat defensiva.

La presència d'Íñigo Martínez va millorar la línia defensiva de l'equip quan el jugador va estar disponible. Amb la seva presència, l'equip no només millora defensivament sinó també a la sortida de pilota. El basc aporta molt amb el seu desplaçament llarg i proporciona que les defenses rivals estiguin més atentes als desmarcatges dels davanters i amb això, es generen més espais perquè els mitjans puguin rebre la pilota tranquil·lament.

Íñigo Martínez està recuperat i Xavi Hernández planeja donar-li minuts importants

La recuperació d'Íñigo Martínez pot suposar que Jules Koundé perdi minuts. El central francès no està quallant una gran temporada i els dubtes sobre el seu rendiment floreixen els aficionats. El gal pot perdre protagonisme en les pròximes setmanes, encara que la lesió de Cancelo el pot beneficiar.

Si es confirma que el defensor portuguès pot estar absent com a mínim unes setmanes, pot provocar que Jules Kounde es vegi desplaçat al lateral. Tot i que el gal ha indicat que no li agrada jugar en aquesta posició, Xavi Hernández pot optar per posicionar-lo, encara que també té diferents alternatives. Ronald Araujo també puc ocupar aquesta demarcació i això podria implicar que Andreas Christensen sigui titular i que Íñigo Martínez sigui el central esquerrà.

Jules Koundé, en seriosos problemes

Davant d'aquesta possibilitat, Jules Kounde quedaria relegat a la banqueta. El central francès ha baixat molt el nivell de les seves prestacions respecte a la temporada passada i sembla que el tècnic culer confia més en Íñigo Martínez. Davant la recuperació del basc, Xavi Hernández pretén recuperar la solvència defensiva que va tenir l'equip la temporada passada.

En només mitja temporada, la plantilla ja ha encaixat més gols que en tota la temporada passada. Un petit indicador que l'equip no està oferint un bon rendiment. Jules Koundé ha de millorar les seves prestacions si no vol veure com els minuts i el protagonisme es veuen reduïts. La recuperació d'Íñigo Martínez pot suposar un alleugeriment per a Xavi Hernández, però un problema per al jugador francès.