Muntatge Joan Laporta amb Iñigo Martínez
FUTBOL

Íñigo Martínez es salva i empeny 2 defenses més del Barça al mercat de fitxatges

Una sobrecàrrega al centre de la defensa catalana fa que dos jugadors puguin anar-se'n

Íñigo Martínez va arribar al Barça al mercat de fitxatges d'estiu i va començar molt bé. Amb el pas dels partits, el central va anar baixant el rendiment cada vegada més. Finalment, una lesió el va deixar apartat dels terrenys de joc; en tornar, li havien tret el lloc.

Sembla que Xavi Hernández hi confia al màxim i el vol fins al 2025, que és quan les dues personalitats finalitzen contracte al Barça. De fet, Íñigo Martínez està davant d'altres defensors a la llista de prioritats del tècnic. El basc es quedarà al club blaugrana i això pot crear problemes a dos defensors més.

Íñigo Martínez, intocable

Íñigo Martínez es va convertir en el central per excel·lència amb Ronald Araújo. Jules Koundé no estava rendint bé i va acabar relegat al lateral. Malauradament, l'ex de l'Athletic Club va patir una lesió i Pau Cubarsí va ser l'encarregat de cobrir la seva baixa.

S'ha vist que Pau Cubarsí pot tenir un paper protagonista al primer equip i Íñigo Martínez es quedarà en qualitat de reforç. La seva permanència al Barça passa davant de la de Ronald Araújo o Jules Koundé, ja que pels dos joves es poden treure més diners.

Íñigo Martínez en primer pla amb un render del Camp Nou de fons

Ronald Araújo i Jules Koundé són més importants que Íñigo Martínez, però les vendes aportarien molts més diners. El basc té un valor de mercat de tan sols 6 milions, així que no val la pena vendre'l. Es quedarà al club blaugrana fins que el contracte finalitzi i el seu paper continuarà sent secundari.

El Barça ha de vendre

El Barça no passa per un bon moment econòmic i qualsevol ingrés és benvingut. Tenint en compte això, segur que els culers planegen alguna gran venda per a aquest estiu. Sabent que Íñigo Martínez no donaria diners i que Xavi Hernández el vol sí o sí, Jules Koundé i Ronald Araújo són clars candidats.

Sembla que Íñigo Martínez tindrà més oportunitats en aquests darrers partits i Xavi Hernández apostarà més per ell. El central sempre es deixa l'ànima al camp i ho fa tan bé com pot, de manera que ningú no li pot retreure res. El defensor es quedarà fins al 2025 i l'entrenador veu més clar que es quedi ell perquè es quedin Ronald Araújo o Jules Koundé.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: