Iñigo Martinez
FUTBOL

Iñigo Martínez té una opció molt suculenta per deixar el Barça al gener

El central no està tenint només minuts i hi ha clubs que podrien estar interessats en ell

Iñigo Martínez no ha tingut gaires oportunitats en aquest inici de temporada. El basc sembla no entrar als plans de Xavi Hernández i podria abandonar el Barça buscant més continuïtat en un altre equip. L'ondarrés va arribar l'estiu passat com a agent lliure.

S'esperava que Iñigo Martínez hagués tingut més minuts a hores d'ara de la temporada. Les seves habilitats al joc encaixaven bé amb la filosofia futbolística de Xavi Hernández. Per això és estrany que l'espanyol hagi passat més de la meitat dels partits a la banqueta.

Iñigo Martínez no està aconseguint tenir continuïtat

És cert que Iñigo Martínez va començar la temporada amb problemes musculars que li van impedir fer la pretemporada amb la resta dels companys. L'espanyol arrossegava una fascitis plantar des de la seva etapa al club basc. Tot i això, les molèsties semblen estar resoltes i està disponible per a Xavi Hernández des de fa setmanes.

Iñigo Martínez només ha disputat 92 minuts des del començament de la temporada. Aquestes xifres són molt baixes en comparació amb les temporades anteriors i en comparació amb la quantitat de minuts que sumen els seus companys de la defensa. Hi ha diversos clubs que podrien estar interessats en la seva situació per reforçar les plantilles.

Iñigo Martínez pot ser cridat pel Betis de Manuel Pellegrini

El Betis de Manuel Pellegrini sembla estar interessat en Iñigo Martínez. Els bètics s'han quedat amb poques alternatives a la defensa des de la lesió de Marc Bartra i busca un defensor per reforçar la seva plantilla. El Betis competeix en competicions europees, i per això hi haurà setmanes amb partits molt seguits, i tenir una rotació més àmplia és essencial.

Iñigo Martínez sembla estar enfocat en el seu dia a dia a la dinàmica del Barça i de moment no mostra interès a escoltar ofertes. Econòmicament, el Betis podria trobar dificultats per fer aquesta operació, ja que deixaria els culers amb només tres centrals, cosa que Xavi Hernández no desitja que passi.

És molt probable que Iñigo Martínez torni a ser titular davant l'Athletic a causa de la lesió de Koundé i el cansament que Araujo podria acumular després de l'aturada internacional. L'ondarrés té una oportunitat per reivindicar-se i demostrar que està capacitat per rendir al FC Barcelona. En cas contrari, el Betis de Manuel Pellegrini podria seguir de prop el futur.