Florentino Pérez parlant per telèfon al costat del Bayern de Múnich
FUTBOL

El Bayern vol pagar 10M€ abans de març per a lament de Florentino Pérez

L'equip alemany es vol protegir davant de l'interès del Reial Madrid

El Madrid ha estat pendent del futur d'un jugador del Bayern Munic durant diversos mesos. És àmpliament conegut que Florentino Pérez desitja veure'l vestit de blanc i s'esperava que fes una oferta el pròxim estiu per fitxar-lo. Tot i això, des d'Alemanya s'informa que la directiva planeja oferir-li una renovació, cosa que dificultaria la seva arribada al Santiago Bernabéu.

Alphonso Davies és un dels pilars del Bayern Munic, i la directiva alemanya planeja estendre el contracte per evitar l'interès del Reial Madrid. El canadenc sempre ha agradat a Florentino Pérez, i s'esperava que el president pogués mirar de fitxar-lo. Davant els problemes que experimenta la plantilla de Carlo Ancelotti a la banda esquerra, es preveia que la incorporació del jove podria solucionar molts problemes.

Alphonso Davies és el desig de Florentino Pérez

Alphonso Davies ha demostrat estar capacitat per rendir al màxim nivell, i Florentino Pérez ho considera un dels millors laterals d'Europa. Per aquesta raó, el president desitjava incorporar els seus serveis per millorar la banda esquerra i tenir-lo a l'equip durant moltes temporades. Les capacitats físiques i les qualitats futbolístiques del canadenc són indiscutibles, cosa que l'ha convertit en un nominat a la Pilota d'Or.

El contracte d'Alphonso Davies amb el Bayern Munic venç el juny del 2025. Florentino Pérez, conscient d'aquesta informació, planejava fitxar el canadenc l'estiu que ve, amb la intenció de persuadir l'equip alemany amb una oferta atractiva. D'aquesta manera, el club bavarès rebria diners per la sortida del nord-americà, en lloc de què se n'anés gratis al finalitzar el contracte. Així, el Reial Madrid podria millorar la plantilla amb un reforç de qualitat a un preu assequible per a les arques del club.

El Bayern vol renovar Alphonso Davies

Tot i això, el Bayern pretén oferir a Alphonso Davies una renovació molt lucrativa per intentar retenir-lo. Segons informacions des d'Alemanya, la proposta podria rondar els 10 milions d'euros anuals per al lateral canadenc. Fa uns quants mesos, l'agent del jugador va declarar que Alphonso Davies estava en comunicació constant amb David Alaba. Aquestes declaracions van donar esperances als aficionats madridistes, però ara el fitxatge sembla més complicat.

Alphonso Davies haurà de resoldre el seu futur en els pròxims mesos, ja que a la directiva alemanya no volen prolongar aquesta situació. Florentino Pérez ha demostrat interès a fitxar el canadenc, i si finalment no renova amb el club alemany, la seva arribada al Reial Madrid podria estar més a prop.