Ilkay Gündogan en primer pla amb Deco al seu costat
FUTBOL

Deco vol aprofitar Ilkay Gündogan per tancar un fitxatge de luxe

L'alemany és un dels millors creadors de joc del món, però li falta una peça clau per portar el Barça fins a dalt de tot

Deco està constantment analitzant el mercat i veient què pot portar el Barça. La seva feina no és gens fàcil, ja que la precària situació econòmica del club ho dificulta molt tot. Hi ha molts fitxatges que no es pot ni plantejar perquè no hi ha diners per competir amb altres equips a les licitacions.

Ilkay Gündogan està desaprofitat al Barça i Deco està buscant la manera de treure-li el màxim partit. Tot i que l'alemany s'entén molt bé amb Robert Lewandowski, les jugades no acaben de la manera que ho haurien de fer. Això és, probablement, pel polonès, que no aconsegueix fer la quantitat de gols que tindria.

Deco està a la recerca d'un davanter

Vitor Roque, malgrat haver costat més de 65 milions, no té el protagonisme que s'esperaven que tindria. Ningú no entén per què no juga més, ja que quan ha saltat al camp, ha deixat bones sensacions. Sembla que el Barça vol anar a poc a poc amb el brasiler, que va arribar a Espanya a la recta final d'una recuperació per lesió.

Ilkay Gündogan és el jugador que més ocasions de gol genera a Europa, però li falta un '9' al Barça que sigui eficaç. Robert Lewandowski, tot i ser el màxim anotador de l'equip, falla moltes ocasions clares. S'està veient que l'edat no perdona i ja no és el que va ser al Bayern de Munic.

Cal no oblidar que Robert Lewandowski és un dels millors de la història del futbol, i segons força persones, el millor davanter centre de la història. Si se'n va aquesta temporada i es fa alguna gran venda, Deco podria anar a buscar un dels seus fitxatges somiats, el de Victor Osimhen. El nigerià està valorat en 110 milions, quantitat impossible per als culers si no venen un parell de jugadors cars.

Victor Osimhen davant de l'escut del Barça mirant de reüll sobre un fons ple de llums blaves i vermelles

Se sap qui és el favorit del Barça

Victor Osimhen juga al Nàpols, entitat que va pagar 75 milions per ell sense saber que n'apujaria tant el valor. Els italians van apostar per ell i els ha sortit rodó; els equips grans estan disposats a pagar molts diners si cal. És probable que al proper mercat de fitxatges vegem moviments a les entitats per aconseguir l'africà.

El Barça no pot competir en una licitació, i menys amb el Chelsea FC, que ha invertit 1.000 milions a la plantilla. Ara, els de la Premier League podrien fer l'esforç i fitxar Victor Osimhen. En més d'una roda de premsa, l'ariet ha deixat veure la seva admiració per la competició anglesa, i Deco ho té difícil.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: