Muntatge amb Andreas Christensen i Iñigo Martinez
FUTBOL

Íñigo Martínez evita una renyina al vestidor del Barça amb Andreas Christensen

Les molèsties que va patir el central basc durant l'escalfament van provocar que el danès disputés tot el partit

Andreas Christensen no està passant pel seu millor moment des que arribés al FC Barcelona la temporada passada. El danès ha perdut la seva condició de titular davant d'un Íñigo Martínez que ha convençut Xavi Hernández malgrat deixar dubtes a principi de la temporada. El central basc, que tornava a partir a l'onze inicial davant l'Atlètic de Madrid, durant l'escalfament va patir unes molèsties musculars que li van impossibilitar poder participar en el partit.

Davant d'aquesta baixa, Andreas Christensen va ser l'elegit per Xavi Hernández per ocupar el lloc que deixava lliure Íñigo Martínez. Tanmateix, com diem, això no era el previst i el danès seria relegat, de nou, a la banqueta. L'experimentat central, internacional amb Dinamarca, va ser un pilar fonamental la temporada passada, ajudant l'equip a no encaixar gols, sent un dels protagonistes de la consecució de la lliga passada.

Les molèsties que va patir Íñigo Martínez van provocar que el vestidor no s'incendiés

Però davant el bon rendiment que està oferint Íñigo Martínez, Xavi s'ha vist obligat a asseure a la banqueta Andreas Christensen, qui no està especialment content amb el rol que està assumint les últimes jornades. Com ja vam explicar aquí a E-Notícies, la setmana passada, l'agent del jugador es va reunir amb Deco per conèixer per què el seu representat havia desaparegut de l'onze inicial de Xavi Hernández.

Andreas Christensen ha deixat clar que no vol ser relegat com quatre centrals de la plantilla i que mereix més minuts dels que Xavi li està donant. Les molèsties que va patir Íñigo Martínez van proporcionar que el danès disputés tot el matx i fent un gran partit. Tanmateix, si no hagués estat així, la situació amb l'exjugador del Chelsea podria haver explotat al vestidor.

Andreas Christensen podria sortir del FC Barcelona el pròxim mercat hivernal

Andreas Christensen ja ha expressat que, si tot continua així i que els seus minuts cada cop són més reduïts, es pot plantejar sortir del FC Barcelona el pròxim mercat hivernal. El defensor té un bon cartell a Europa i de segur que hi ha diversos clubs interessats a aconseguir la seva contractació. Si es produís la seva sortida, la plantilla quedaria una mica minvada, perquè afrontar el que restaria de temporada amb només tres centrals del primer equip seria perillós, però econòmicament parlant podria ser beneficiós per a les arques del club.

Cal recordar que Andreas Christensen es va incorporar l'estiu passat com a agent lliure i, en cas de produir-se una sortida, tots els ingressos que generi el club serien nets. El danès està valorat en prop de 40 milions d'euros i, per això, si Joan Laporta aconsegueix traspassar-lo per unes xifres properes, l'operació es podria considerar tot un èxit.