L'entrenador alemany Hansi Flick en primer pla amb una foto del porter del Barça Marc-André ter Stegen.

FUTBOL

Hansi Flick vol fitxar 2 porters top ja i Marc-André ter Stegen no és a la llista

L'entrenador alemany Hansi Flick segueix treballant en el seu projecte com a nou tècnic del Barça i ja hauria encarregat els fitxatges de 2 grans porters per desbancar el porter titular Marc-André ter Stegen

El Barça continua navegant amb Xavi Hernández, però ningú no pot amagar que, en paral·lel, l'entrenador alemany Hansi Flick ja espera sigil·losament a la rereguarda. Avui dia, Joan Laporta voldria comptar amb la continuïtat de Xavi Hernández al capdavant del grup, però el president sap que la decisió és ferma i que no canviarà. És per tot això que Joan Laporta ja treballa amb la seva primera opció de la llista de candidats: el mànager alemany Hansi Flick.

Hansi Flick, actualment sense equip, fa unes quantes setmanes que treballa amb la mirada posada al Barça. El tècnic alemany ja es va veure les cares amb Joan Laporta i fins i tot va canviar d'agent per poder acostar-se a un acord que, si no es torça res, es tancarà al juny. Si ja no s'ha tancat és perquè el Barça respecta el contracte de Xavi Hernández i perquè, entre altres coses, hi ha directius que pensen en un canvi de guió.

De totes maneres, Joan Laporta ja ha donat via lliure a Hansi Flick per començar a dissenyar el seu projecte de cara a la temporada oficial (24-25). Una temporada que, passi el que passi, tornarà a ser crucial per a l'esdevenir de la institució i per al futur de Joan Laporta, que es juga tornar a ser reelegit. L'entrenador alemany Hansi Flick vol arribar a la ciutat comtal amb els deures fets i ja s'ha fixat un primer gran objectiu: tancar els fitxatges de 2 nous porters.

L'anàlisi de Hansi Flick deixa entreveure que el futur de Marc-André ter Stegen serà diferent: "Alguna cosa canviarà..."

Com ja apuntem i expliquem fa algunes setmanes a 'e-Notícies', el Barça vol reforçar la seva primera plantilla i vol fer-ho fitxant al mercat de fitxatges d'ocasió. Vegeu com que el Barça vol aprofitar gangues o futbolistes que acaben contracte per millorar el rendiment d'un grup que aquest any està pecant de manca de molta regularitat.

Hansi Flick vol reforçar, especialment, tres posicions: els extrems, el pivot defensiu i la porteria. Evidentment que el tècnic alemany compta amb Marc-André ter Stegen, però Flick té molt clar que vol que tingui més competència. Tant és així que ja ha ordenat la venda d'Iñaki Peña, que no seguirà al Barça més enllà del 30 de juny.

Ter Stegen amb un gran somriure mirant al capdavant
Marc-André ter Stegen vol seguir al Barça més enllà de l'actual temporada | @mterstegen1

A més, Hansi Flick, que va parlar amb Joan Laporta i va veure que el club apostaria per un segon porter de la casa, ja ha marcat el full de ruta a Can Barça. El DT alemany vol fitxatges i vol, en concret, la incorporació de, si pot ser, 2 nous arquers top per a la seva plantilla. Fonts del club culer asseguren que Ter Stegen, amb contracte en vigor, continuarà sent el meta titular, però tampoc descarten que el futur sigui canviant amb l'arribada de fitxatges.

Hansi Flick vol fitxar 2 porters top i Marc-André ter Stegen no és a la llista

El Barça té la gran dificultat d'estar planificant el futur del primer bloc sense abans tenir el vistiplau del seu nou i proper entrenador. És, precisament, el que ha passat amb un nou fitxatge de Joan Laporta, ja tancat per substituir Iñaki Peña de cara a la temporada oficial que ha de venir. Joan Laporta l'ha fitxat sense tenir abans l'aprovació d'un Hansi Flick que vol, per al seu Barça, dos grans arquers que competeixin cada cap de setmana.

Joan Laporta es va assegurar la continuïtat de Diego Kochen, renovat fins al 2028, però ara ja sap que Hansi Flick vol 2 nous fitxatges que millorin el rendiment de la porteria. L'alemany ha seguit de prop la temporada del Barça i se n'ha adonat, igual que molts barcelonistes, que la baixa de Ter Stegen va dificultar molt la progressió de l'equip. Amb la tornada de Marc-André ter Stegen, el Barça ha guanyat en fiabilitat, però sobretot ha guanyat en confiança i seguretat defensiva.

Joan Laporta en primer pla durant una roda de premsa com a president del FC Barcelona.
El president Laporta voldria comptar amb Xavi Hernández, però no serà fàcil | Europa Press

És, per tot això, que Hansi Flick ja hauria demanat els fitxatges de Giorgi Mamardashvili i d'Álvaro Valles, un dels porters de moda de LaLiga EA Sports. De fet, el fitxatge de Valles és el menys probable, ja que existeix una clàusula de compliment obligat (partits jugats) que el vincula a la UD Las Palmas fins al juny de 2025. El cas del georgià Mamardashvili ja és diferent, ja que té una clàusula fixada en 30 milions d'euros, una mica més accessible, fins i tot, que la de l'espanyol Álvaro Valles.

Ara només falta veure si Hansi Flick guanya la partida a Joan Laporta i el convenç de lluitar per aquests 2 fitxatges, que elevarien molt el nivell del roster. Tant Mamardashvili com Valles són, avui dia, dos dels millors fites de LaLiga EA Sports i compten amb diverses ofertes per sortir aquest proper estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: