L'entrenador alemany Hansi Flick, amb una foto de fons en què apareix el logotip del FC Barcelona, club al qual s'entrenarà després de la marxa de Xavi Hernández.
FUTBOL

Hansi Flick demana un altre fitxatge per al nou Barça: Leroy Sané no n'és el preferit

El tècnic alemany sembla haver demandat reforços a la línia ofensiva i té clars els seus objectius

L'espera hauria arribat al final. Sembla només qüestió de temps perquè el FC Barcelona faci oficial la incorporació de Hansi Flick com el pròxim entrenador del club culer.

El tècnic, que ja ha estat vist a Barcelona, podria signar el nou contracte ben aviat. Hansi Flick arriba al Barça per substituir Xavi Hernández, i signarà per dues temporades amb opció a una tercera.

Hansi Flick, conegut pel seu èxit al capdavant del Bayern de Múnic, sembla haver fet una anàlisi exhaustiva de la plantilla culer i ha identificat les àrees clau que necessiten reforços. Juntament amb la directiva haurien assenyalat la necessitat d'enfortir la línia medul·lar i ofensiva de l'equip. Vol Kimmich i sona Leroy Sané, però el seu favorit podria ser un altre.

Kingsley Coman, petició de Hansi Flick per al Barça

Mitjans internacionals informen que el tècnic alemany ha suggerit la incorporació de Kingsley Coman. Inicialment, es va especular que Hansi Flick preferia Leroy Sané, però encara hi ha un altre atacant que encaixaria millor en la idiosincràsia culer.

No obstant això, aconseguir els serveis de Kingsley Coman seria molt complicat a causa de l'economia culer. El Bayern de Múnic valora altament l'extrem i podria exigir una suma considerable pel traspàs. Atesa la delicada situació econòmica del Barça, dur a terme una operació d'aquesta magnitud sembla complicat.

Kingsley Coman té contracte en vigor amb el Bayern Munic fins a 2027, cosa que pot complicar encara més el seu fitxatge. El valor de mercat és proper als 65 milions d'euros i el Barça podria optar per una opció més low cost.

Leroy Sané i Kimmich, a la recambra de Hansi Flick

Després d'una temporada decebedora amb Xavi Hernández, el club aposta per l'experiència i el coneixement de Hansi Flick per tornar l'equip al camí de l'èxit. Amb un contracte de dos anys més opció a un tercer, l'alemany té un temps limitat per implementar la seva visió i assolir els objectius establerts per la directiva de Joan Laporta.

Tot i les limitacions econòmiques, la directiva i el nou tècnic estan alineats en la necessitat de fitxar, amb Joshua Kimmich, Leroy Sané i Kinglsey Coman com a objectius principals. Veurem si hi ha més noms i si la situació econòmica del club culer pot permetre les peticions de l'alemany. La línia ofensiva serà reforçada, veurem qui és l'escollit per secretaria tècnica.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: