Ilkay Gündogan mirant al capdavant amb barba i amb cara de preocupació
FUTBOL

La desorbitada oferta del Galatasaray pel fitxatge d'Ilkay Gündogan

El club turc somia aconseguir el jugador alemany i es rumoreja que podrien realitzar una elevada oferta

La gran temporada feta per Ilkay Gündogan no ha passat desapercebuda. L'alemany ha estat un dels pilars del FC Barcelona el curs 2023-2024, sent un dels jugadors que més minuts ha acumulat de tota la plantilla culer. Donat el seu elevat nivell, s'ha generat una onada de rumors al voltant del seu possible fitxatge pel Galatasaray, el club dels seus somnis.

Des del novembre de l'any passat, han circulat rumors sobre l'interès del Galatasaray a incorporar Ilkay Gündogan a les seves files. Tot i això, el jugador té contracte en vigor amb el Barça fins al juny del 2025. Les especulacions apunten que podria unir-se al club turc de manera gratuïta una vegada que acabi la seva vinculació amb el club culer o mitjançant un traspàs.

El Galatasaray somia amb Ilkay Gündogan

Durant la primera temporada al Barça, Ilkay Gündogan s'ha consolidat com una peça fonamental a l'esquema de Xavi Hernández. La seva experiència, visió de joc i capacitat per controlar el ritme del partit han estat crucials per a lèxit de lequip. Amb l'arribada de Hansi Flick s'espera que el jugador segueixi sent important a la plantilla.

El Barça, conscient de la importància d'Ilkay Gündogan, no contempla la venda sota cap circumstància. Tot i les possibles ofertes elevades que puguin arribar, la directiva blaugrana considera el migcampista intransferible.

Ilkay Gündogan, intransferible per a la directiva culer

"Fitxar Gündogan és el somni de la meva infància", va declarar Dursun Ozbek, president del Galatasaray. S'ha rumorejat que el club turc podria oferir fins i tot 50 milions d'euros per Ilkay Gündogan. Tot i això, l'única manera viable perquè el club turc aconsegueixi els serveis del jugador sembla ser a l'estiu del 2025, quan el seu contracte amb el Barça expiri.

L'entusiasme d'Ozbek i la connexió emocional d'Ilkay Gündogan amb el Galatasaray podrien afegir un factor determinant. Tot i això, fins que arribi aquest moment, l'alemany continuarà exercint un paper crucial al Barça. La seva contribució a l'equip, tant en termes de rendiment com de lideratge, ho fa indispensable per a la directiva culer i el nou cos tècnic de Hansi Flick.

Els aficionats del club turc somien veure Ilkay Gündogan al RAMS Park, però per això, hauran d'esperar fins al 2025 per veure si el seu desig es compleix. Ara com ara, el jugador sembla estar centrat a l'Eurocopa que començarà divendres, 14 de juny.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: