Xavi Hernández mirant cap amunt amb Joan Laporta al costat amb la mirada perduda

FUTBOL

Ha tornat, però Xavi Hernández no li fa ni cas i Joan Laporta confirma el seu adeu

Un jugador culer es recupera de les molèsties musculars, però el tècnic culer no sembla comptar amb ell

Les últimes setmanes, el Barça ha patit moltes baixes. Xavi Hernández ha hagut de bregar en un moment crític de la temporada amb l'absència de jugadors molt importants. Especialment, la davantera ha estat la línia més afectada, ja que tant Joao Félix com Ferran Torres van caure lesionats en qüestió d'uns dies, sumant-se a la baixa de Raphinha.

Tot i això, la línia ofensiva no ha estat l'única afectada. A la defensa, el tècnic culer ha vist com Alejandro Balde, Iñigo Martínez, Sergi Roberto i João Cancelo han patit molèsties físiques. I a la zona medul·lar, Oriol Romeu ha arrossegat molèsties musculars les últimes setmanes.

Xavi Hernández recupera diversos membres essencials per a la plantilla

La tornada de Ter Stegen ha estat molt important tant per a l'equip com per a Xavi Hernández. L'alemany ha tornat a mostrar un alt nivell, oferint a la defensa tranquil·litat. Des del retorn del porter a la titularitat, el Barça ha encaixat només 5 gols.

Els últims dies, Xavi Hernández ha recuperat Sergi Roberto, que entrena amb normalitat amb la resta dels seus companys. El jugador de Reus ha tingut força minuts durant alguns moments de la temporada. Davant les baixes sofertes a la línia medul·lar de la plantilla culer, el capità s'ha guanyat la confiança de Xavi Hernández, fent algunes actuacions destacades.

La sortida de Sergi Roberto, a punt de produir-se

Tanmateix, si Xavi Hernández compta amb tota la plantilla disponible, la participació de Sergi Roberto és reduïda. Malgrat haver-se recuperat plenament de les seves molèsties musculars, el reusenc no ha tingut minuts des de la seva reaparició a la convocatòria. Ni al partit contra el Nàpols ni contra el Getafe va tenir l'oportunitat de saltar al camp.

Atès que la seva participació va a menys, la directiva de Joan Laporta no té previst oferir la renovació al capità. Tot i que Sergi Roberto vol seguir a la disciplina del Barça, el jugador podria veure's obligat a sortir de la Ciutat Comtal.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies del BARÇA i del futbol a WhatsApp!

Sergi Roberto sempre s'ha mostrat disposat a jugar a la MLS. El jugador ja ho va deixar clar en el passat i, en cas d'abandonar el Barça, jugar als Estats Units seria una opció molt atractiva per a ell. Diversos mitjans nord-americans han rumorejat que el jugador culer podria rebre ofertes pròximament, però fins que no finalitzi la temporada, no coneixerem el futur de Sergi Roberto.