Xavi Hernández en primer pla amb rostre seriós
FUTBOL

Gerard Romero avança la decisió de Xavi Hernández després de la derrota al Clàssic

Sense lliga i sense Champions, el Barça afronta la decisió més crucial pel seu futur


El Clàssic va deixar molt tocat el FC Barcelona, que ho va intentar fins al final, però que no va poder superar el Reial Madrid després de diverses polèmiques decisions que van caure del costat blanc. El penal a Lucas Vázquez deixa molts dubtes, així com el gol fantasma provocat per Andriy Lunin o el no penal assenyalat sobre Fermín López van ser alguns dels obstacles.

Tot i això, la derrota al Clàssic no és el que més preocupa al si del Barça. I és que, si res no canvia, Xavi Hernández deixarà la banqueta a final de temporada tal com va anunciar ja fa uns quants mesos. Una sortida que ningú desitja, però que sembla ser inevitable si escoltem les últimes declaracions del tècnic, ja que ha afirmat per activa i per passiva que marxa.

Això sí, Gerard Romero, periodista que cobreix l'actualitat del Barça, acaba de confirmar que no hi ha res decidit. És més, podria ser que en les properes hores es produís un anunci important en aquest sentit, ja que Joan Laporta vol que Xavi Hernández segueixi i els ho demanarà novament. “Els culers haurien de preparar-se perquè cada cop estem més a prop del dia que el club anunciï que el millor per a tots és que Xavi es quedi”, ha començat dient.

Gerard Romero ho té clar

Per a Gerard Romero no hi ha dubtes. El futur del Barça ha d'estar a les mans de Xavi Hernández i les seves informacions apunten en aquesta línia. I és que ahir, després de la polèmica victòria del Reial Madrid, el fundador de Jijantes va voler parlar sobre els fets i donar el seu punt de vista sobre diversos temes rellevants.

Sobre el partit hi ha poc a comentar, però les seves declaracions sobre Xavi Hernández no deixen cap dubte: Joan Laporta ja està treballant perquè segueixi al FC Barcelona. De fet, el compte de X de Jijantes va informar ahir a la nit que es vénen "dies decisius per a la continuïtat de Xavi. En aquesta última setmana, Joan Laporta li ha insistit que és l'indicat per seguir al càrrec".

Xavi Hernández mira de reüll Gerard Romero amb un gran somriure

I no només això, ja que també va afegir que Xavi Hernández no descarta acceptar la proposta, encara que això sí, amb dues condicions. En primer lloc, el més important és garantir-li un projecte a llarg termini, però el que és encara més important és el compromís de fer fitxatges necessaris per desenvolupar les seves idees. En aquest sentit, Gerard Romero informa que l'entrenador culer "es planteja" seguir si arriben els reforços que ell ha demanat.

Veurem si finalment les paraules de Gerard Romero es fan realitat i Xavi Hernández es queda al Barça. El que sí que és clar és que Joan Laporta ho està intentant de totes les maneres i no es rendeix.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: