El migcampista del Barça Gavi, en primer pla amb una foto de fons on surt l'escut del FC Barcelona.
FUTBOL

Gavi no el vol ni veure: el seu enemic nº1, a res de fitxar pel Barça

El Barça és a prop de tancar, de manera definitiva, el fitxatge d'un migcampista que serà l'enemic nº1 de Gavi

Encara no és oficial, però el Barça és molt a prop de tancar, de manera definitiva, el fitxatge d'un migcampista que serà l'enemic número 1 de Gavi. Mentre el jugador del planter del Barça continua treballant en la seva recuperació, el Barça és a un sol pas de tancar i, per tant, oficialitzar el fitxatge d'un nou crac mundial. Aquest futbolista, que arribarà per petició de Hansi Flick, es convertirà en una peça troncal al Barça, cosa que preocupa i molt Gavi.

Gavi segueix recuperant-se de la seva greu lesió al genoll i, tot i que el Barça considera que és i serà molt important, el club culer busca trobar-hi un reemplaçament. Per això, el Barça s'ha deixat guiar pel criteri del nou entrenador Hansi Flick, que arriba al club amb la voluntat de tornar a construir un projecte sòlid. Tot i que el Barça està intentant edulcorar i camuflar tots els seus moviments, el futbolista ja ha estat caçat a la Ciutat Comtal i Gavi ja ho sap a la perfecció.

Gavi amb cara de preocupació i uns focus de color vermell de fons

El Barça 2024-2025 ja comença a rodar i sembla que tot indica que Joan Laporta no vol perdre el temps abans de l'arrencada del mercat de fitxatges d'estiu. El president culer, més en dubte que mai, busca tancar el fitxatge d'un migcampista que es convertirà en el gran enemic de Gavi, que tornarà de la lesió al novembre.

El Barça s'oblida de Gavi i Hansi Flick ordena un fitxatge que és a prop de confirmar-se: "És el seu enemic..."

El Barça, amb Hansi Flick liderant la nau del primer equip culer, ja ha començat a estudiar les opcions reals per incórrer en el proper mercat de fitxatges d'estiu. Tot i que Hansi Flick ja sap que el Barça tindrà molt complicat tancar nous fitxatges per culpa de la situació econòmica, l'alemany continua entestat a buscar solucions. I, sorprenentment, una d'aquestes solucions dràstiques i inesperades passa per estudiar totes i cadascuna de les ofertes que arriben a les velles oficines del Camp Nou.

A més de buscar vendes inesperades, el Barça també treballa per reforçar posicions que aparentment estaven molt ben cobertes. La del mig del camp, a nivell més creatiu, està coberta per Pedri, Gavi i Ilkay Gündogan, però el Barça continua entestat a fitxar per petició del teutó Hansi Flick.

Pel Barça Gavi és intocable, però la veritat és que les necessitats econòmiques de l'entitat podrien precipitar tota mena d'esdeveniments. En aquest sentit, Hansi Flick sembla estar poc alterat davant d'aquesta possible primera venda sonada, ja que el DT alemany ja ha tancat el fitxatge del seu nou Gavi. Ara el Barça haurà de decidir, però sembla evident que el club que presideix Laporta haurà de tancar una venda dolorosa per, posteriorment, poder reforçar la plantilla amb fitxatges del gust de Flick.

Gavi no el vol ni veure: el seu enemic nº1, a res de fitxar pel Barça

Tot i que Gavi és una figura imprescindible dins del vestidor del Barça, fonts culers reconeixen que, abans d'aquest proper mercat de fitxatges, caldrà tancar una sortida dolorosa. Els noms que més han sonat són els de Ronald Araújo o Raphinha, però la veritat és que el Barça ha rebut una monstruosa oferta per Gavi i Flick haurà de decidir. No serà una papereta senzilla per al DT, però tot sembla indicar que el Barça es posarà a treballar en un adeu que generi plusvàlues.

Per si això no fos poc, mentre Gavi se segueix recuperant de la seva lesió de llarga durada al genoll, el Barça és a prop de tancar el fitxatge del seu enemic. Parlem d'un futbolista que, casualment, ja està per la Ciutat Comtal i que agrada el DT teutó Hansi Flick. Per ser més precisos, fem referència a Angelo Stiller, centrecampista alemany de 23 anys el representant del qual és Pini Zahavi, gran amic de Joan Laporta.

Stiller ha quallat una gran temporada al Bayer Leverkusen i, segons explica el 'Diario SPORT', seria un perfil del gust del nou entrenador del Barça, Hansi Flick. El Barça rastreja el mercat de fitxatges i Angelo Stiller, que va debutar a Champions League sota la tutela de Hansi Flick, seria una opció real per rellevar Gavi.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: