Ferran Torres en primer pla amb una bandera blava i vermella al fons
FUTBOL

Arriba la primera oferta de fitxatge per Ferran Torres: No és el que esperava el Barça

El seu futur es resoldrà després de l'Eurocopa, però sembla apuntar cap a una direcció

Als despatxos del Camp Nou ja han dut a terme les tasques de jerarquització de futbolistes de l'actual plantilla culer. En aquest procés han establert quins són intocables i quins altres figuren a la llista de possibles transferibles. Principalment, perquè, si finalment aconsegueixen acollir-se a la Regla 1:1, seran fonamentals les vendes per després poder emprendre fitxatges.

I un dels noms que encapçala la llista de candidats per sortir és Ferran Torres. El valencià va arribar fa dos anys i mig després que Joan Laporta decidís invertir-hi 55 milions. I l'aposta no ha sortit tan bé com s'esperava.

Amb tot, els directius del Barça no tenen la necessitat imperant de vendre'l, però, per descomptat, si arriba una bona oferta per ell, l'acceptaran. Ja va confirmar el mateix mandatari català en una entrevista amb Barça One que volen fitxar un extrem esquerre. Amb aquesta arribada, amb la possible 'renovació' de Joao Félix i amb la incertesa sobre el futur de Raphinha, Ferran Torres no té lloc.

Ferran Torres amb la cara suada i trista mirant a l'estesa

I ara, segons Jijantes, podria haver arribat una oferta per Ferran Torres que podria resoldre la situació. Tot i això, les condicions financeres d'aquesta proposta no encaixen, ni s'acosten, a allò que pretenien al Barça.

L'oferta per Ferran Torres no convenç el Barça

L'equip que ha mostrat el seu interès formal per Ferran Torres ha estat el Newcastle, segons el mitjà anteriorment esmentat. El club anglès hauria posat sobre la taula 15 milions d'euros més 5 en variables. Provenint d'un equip amb la capacitat econòmica de l'anglès, aquesta oferta a la baixa ha enxampat per sorpresa el Barça, que esperava molt més.

Ferran Torres és un futbolista que ja té experiència a la Premier League i que continua sent un jove amb molt de marge de millora (24 anys). Per tant, si el Newcastle vol emportar-se'l, haurà d'apujar la seva aposta. El valor de mercat actual de l'atacant de Foios és de 30 milions d'euros, i justament aquesta quantitat és la que queda per amortitzar al Barça amb el fitxatge.

És a dir, que als despatxos del Camp Nou començaran a valorar les ofertes que ronden aquest llindar. Cal tenir en compte que, malgrat ser un futbolista criticat, ha estat el segon màxim golejador del Barça, empatat amb Fermín López, aquesta temporada. Ferran Torres ha anotat 11 gols i ha repartit 4 assistències en 42 partits disputats.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: