Muntatge de Deco primer pla

FUTBOL

La revista que va entrevistar Deco corregeix les paraules i el redactor demana disculpes

El director esportiu va deixar unes declaracions que han aixecat polèmica al voltant del 'mètode' del Barça

No hi ha nit tranquil·la a Can Barça. El club viu en un nerviosisme constant a nivell esportiu i institucional i sembla impossible evitar la polèmica per un sol dia. Si l'empat contra el Granada (3-3) i la mala imatge de l'equip han generat dubtes, les declaracions de Deco van incendiar la ciutat.

El director esportiu, que ha concedit una entrevista per a la revista portuguesa Nascer do Sol, va deixar unes paraules contundents respecte al model del Barça. Deco, segons va recollir la publicació, va dir que "la nova direcció és fonamental i el president està d'acord amb mi en això. Cal un canvi profund. Hi ha un mètode que està esgotat i hem de descobrir algú que trenqui amb el passat d'una vegada per totes i avanç cap a un nou paradigma”.

El tècnic del Barça, Xavi Hernández, va ser preguntat per això a la roda de premsa post partit. L'egarenc es va mostrar sorprès i no en tenia coneixement. "No és el que a mi em comunica. (Deco) creu molt en el model a l'ADN Barça, ell ha jugat aquí... No puc dir res més, no ho sé".

El redactor de l'entrevista es disculpa

Les seves declaracions van causar un gran enrenou en xarxes socials, que es van omplir de comentaris crítics cap al portuguès. Amb el pas dels minuts i l'enrenou generat pels seus comentaris, la revista va rectificar les paraules de Deco per les següents: "El problema és qui? En això també el president està d'acord amb mi. Xavi és un representant del paradigma barcelonista que abandona el club. Ara hem de trobar una solució”.

Tot i això, l'entrevista compta amb una nota al final on el redactor demana disculpes. "La frase donada per Deco a l'entrevista a la revista Luz requereix aclariment. No és decisió ni voluntat de Deco de canviar de mètode ni de paradigma, però va ser Xavi qui va assenyalar aquest camí amb la seva sortida".

La explicació deficient del text no implica la posició de Deco ni apunta a la seva voluntat. Que la nota s'entengui com pretén Deco i aquesta no n'és la postura. La mala interpretació de la frase és culpa de l'autor i no de les paraules del director del Barcelona, ​​que està totalment d'acord amb el president en aquest tema, com va voler subratllar. Per part nostra, només podem acceptar la mala redacció disculpant-nos òbviament amb Deco, que no hi té res a veure", va tancar l'autor.