Joao Cancelo amb l'escut del FC Barcelona

FUTBOL

El futur de Joao Cancelo trontolla abans del partit amb el Granada per un fitxatge

La directiva culer està buscant diferents alternatives al lateral portuguès en cas que el seu fitxatge no es pugui produir

La junta directiva del FC Barcelona haurà de prendre decisions importants les pròximes setmanes. Sembla que les mirades ja estan posades al mercat estival i les possibles incorporacions que ha de realitzar el club. La plantilla culer actualment compta amb diversos cedits, que en finalitzar l'actual curs tornaran als seus equips.

Les arribades de João Félix i Joao Cancelo van provocar que molts aficionats culers elevessin les expectatives de l'equip. El davanter no ha estat capaç d'adaptar-se i rendir a les exigències que demana el club català. D'altra banda, el lateral lusità ha mostrat un rendiment gairebé sempre encertat i ha guanyat la confiança plena del cos tècnic.

La continuïtat de Joao Cancelo a l'aire

En només unes setmanes, Joao Cancelo va aconseguir el lloc de titular. Tot i que el jugador ha mostrat un bon nivell, la seva arribada ha provocat que l'equip hagi perdut la solidesa defensiva que tant va destacar la temporada passada. Les males sensacions que ha deixat l'equip amb el jugador al camp podrien fer que la directiva es replantegi el fitxatge.

Joao Cancelo sembla completament integrat a l'equip i sembla estar disposat a tornar la temporada que ve. Tot i això, la situació econòmica que viu l'entitat podria dificultar-ne la incorporació. El Manchester City demana prop de 25 milions d'euros pel lusità, mentre que la directiva culer no vol pagar més de 15 milions d'euros.

Arnau Martínez, l'alternativa a Joao Cancelo que prepara el Barça

La diferència de quantitats entre tots dos clubs podria fer que la incorporació de Joao Cancelo no es dugui a terme. Conscient d'això, sembla que la directiva culer està buscant diferents candidats. L'arribada de Julián Araujo no sembla ser l'única opció per al lateral, ja que des de fa uns quants dies es rumoreja que Arnau Martínez podria ser el pròxim objectiu de Deco.

El del planter culer, malgrat no tenir gaires oportunitats al Girona, està quallant una bona temporada. La irrupció de Yan Couto ha provocat que el català tingui menys minuts, però a la directiva no dubten del seu talent. En cas que el Barça vulgui aconseguir Arnau Martínez, hauria de pagar prop de 15 milions d'euros.

Aquesta xifra és justament el preu que el Barça estaria disposat a pagar per Joao Cancelo. Arnau Martínez ja coneix la casa i l'exigència del club culer, per tant, el procés d'adaptació no seria gaire llarga. Atès que està comptant amb menys minuts al Girona, el català sembla que estaria disposat a sortir del club la temporada que ve.