Muntatge de Joan Laporta amb escut Dortmund

FUTBOL

El Borussia l'envia a Turquia i Joan Laporta perd un nou fitxatge per al lateral

Un jugador que durant diversos estius ha sonat per al club culer, finalment marxa a jugar a la SuperLig

La directiva del Barça ja està preparant el mercat de fitxatges de l'estiu que ve. Tant Joan Laporta com Deco semblen estar centrats a trobar un nou tècnic i reforçar la plantilla de manera adequada.

La directiva tindria clares quines són les prioritats de cara al Transfermarkt. El més important tant per a Deco com per a Joan Laporta és trobar un nou entrenador. Un cop presa la decisió amb el consens del nou míster, es consideraran quines són les posicions que s'han de reforçar a la plantilla.

La recerca d'un lateral, la prioritat de la directiva culer de Joan Laporta

Una de les decisions que ha de prendre Joan Laporta i Deco és si emprendre el fitxatge de João Félix i João Cancelo. El rendiment del davanter no ha estat l'esperat perquè no ha estat decisiu. L'alt preu que demanaria l'Atlètic de Madrid podria fer que la directiva culer es fes enrere i no dugués a terme la seva incorporació.

D'una altra banda, Joao Cancelo sí que ha mostrat un bon nivell. En només unes setmanes, el lusità ha aconseguit el lloc de titular i s'ha guanyat la confiança de Xavi Hernández. Encara que agrada molt a la directiva del Barça, la xifra que el Manchester City pugui demanar pel lusità podria endarrerir la seva incorporació més del que s'esperava.

Reforçar la posició de carriler dret sembla una prioritat. La directiva de Joan Laporta té diversos candidats, entre ells hi ha Joao Cancelo, però també hi ha tant Julián Araujo com Juan Foyth. L'arribada del nord-americà seria la més assenyada, ja que ja pertany al club i actualment es troba cedit a Las Palmas.

Thomas Meunier marxa al Trabzonspor

Durant diversos anys s'ha rumorejat que a l'agenda del FC Barcelona hi havia el nom de Thomas Meunier. El que ha estat jugador del PSG i del Borussia de Dortmund ha estat vinculat diverses ocasions com a possible reforç per al club culer. No obstant això, aquesta incorporació mai no s'ha produït i sembla que mai no es produirà.

I és que recentment s'ha informat que Thomas Meunier passarà a formar part de la plantilla del Trabzonspor. El belga ha decidit acceptar la proposta de l'equip turc i jugarà a la SuperLig les pròximes temporades. Joan Laporta es queda sense una nova ganga i ja en van diverses, de manera que tot fa pensar que Joao Cancelo serà el fitxatge de l'estiu.

El City està disposat a deixar-lo sortir per menys de 25 M€, però ara Joan Laporta ha de valorar si és realment el que necessita el FC Barcelona en defensa. Amb Balde per l'esquerra acompanyant a l'atac en gairebé totes les jugades, un perfil com el de Thomas Meunier era ideal per equilibrar la parcel·la defensiva que tant ha patit. Tanmateix, ara s'ha esfumat i al president només li queda pagar molts diners i quedar-se amb el portuguès, o tornar a mirar al mercat esperant una nova oportunitat.