Frenkie de Jong en primeríssim primer pla amb la mirada apuntant a un costat
FUTBOL

Frenkie de Jong continua sense renovar i escalfa el fitxatge: Té 2 grans ofertes

El neerlandès no es mostra disposat a prolongar el seu contracte i la directiva culer ja valora les ofertes rebudes

El Barça continua enfrontant-se a problemes econòmics seriosos, una situació que ha obligat la directiva a prendre mesures dràstiques per reduir l'elevada massa salarial del club. Un dels objectius principals és disminuir el cost de la plantilla i, en aquest context, la situació de Frenkie de Jong s'ha convertit en un tema realment candent.

La crisi financera del Barça ha estat documentada àmpliament, amb un deute que ha posat en perill l'estabilitat del club. La directiva, encapçalada per Joan Laporta, ha estat treballant àrduament per trobar solucions, cosa que inclou renegociar contractes i vendre jugadors per alleujar la pressió econòmica. L'elevada massa salarial és una càrrega significativa, i reduir-la ha esdevingut una prioritat urgent.

El cas de Frenkie de Jong

Frenkie de Jong és un dels jugadors amb un salari més elevat a la plantilla del Barça. Malgrat ser una peça clau a l'equip, el seu alt sou ha portat la directiva a considerar la seva situació amb compte. De Jong, per part seva, no sembla estar interessat a acceptar la proposta de renovació del club que implicaria una rebaixa salarial. Aquesta postura ha generat especulacions sobre la seva possible sortida.

Frenkie de Jong molt seriós amb els braços en gerra i la mirada perduda

Davant la possibilitat de no renovar el contracte, diversos clubs europeus han mostrat interès a aconseguir els serveis de De Jong. Segons informes, el Manchester City i el Manchester United són els principals contendents a la carrera per fitxar el centrecampista. Tots dos clubs estan disposats a fer ofertes substancials que podrien satisfer les necessitats financeres del Barça.

Sota la direcció de Pep Guardiola, el Manchester City busca reforçar el seu centre del camp amb un jugador de la qualitat de Frenkie de Jong. El tècnic català, que té un gran respecte per l'estil de joc neerlandès, veu el jove com el complement perfecte per al seu esquema tàctic.

Per la seva banda, els red devils han mostrat un interès constant en Frenkie de Jong. L'entrenador Erik ten Hag, que ja va treballar amb el jugador a l'Ajax, està ansiós per reunir-se amb ell a Old Trafford. L'oferta del United podria ser una de les més atractives per al Barça, tant en termes econòmics com per la possibilitat d'incloure jugadors a la negociació.

De fet, es rumoreja que fins i tot Bayern, Chelsea o PSG podrien entrar a la licitació final per Frenkie de Jong. Tots aquests són projectes en construcció i l'arribada del pivot holandès suposaria un gran impuls. A més, el seu pobre rendiment i la necessitat de vendre fan que l'operació sigui factible.

Decisió imminent amb Frenkie de Jong

La directiva del Barça, conscient de la situació financera i de la necessitat d'equilibrar els comptes, ha de prendre una decisió aviat. Si Frenkie de Jong no accepta una reducció salarial i una renovació de contracte, la venda podria ser l'única opció viable. Aquesta venda no només alleujaria la massa salarial del club, sinó que també proporcionaria una injecció financera significativa que podria ser utilitzada per a noves incorporacions.

La situació de Frenkie de Jong continua sent incerta, però el que és clar és que el seu futur al Barça està en joc. Amb les ofertes de grans clubs europeus sobre la taula, la directiva del Barça haurà d'avaluar acuradament les opcions per assegurar el millor resultat possible tant en termes econòmics com esportius. D'una altra banda, Hansi Flick sí que vol comptar-hi, però les necessitats econòmiques manen i les propostes que es rebin marcaran la decisió final.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: