Florentino Pérez en primer pla amb l'escut del Sevilla Futbol Club al fons

FUTBOL

Florentino Pérez ja no el vol i truca al Sevilla per cancel·lar el fitxatge

El president del Reial Madrid comença a fitar la seva agenda, duent a terme diversos descarts de futuribles

El Reial Madrid comença a fitar la seva agenda sobre la base del rendiment final de la temporada. Amb la vista posada en la final de la Champions League, els blancs encara no estan centrats en el mercat de fitxatges. Això sí, la seva àmplia llista de possibles incorporacions s'ha reduït després de l'última negativa de Florentino Pérez.

Actualment, sembla que tant Dani Carvajal com Lucas Vázquez tenen corda per a estona i el club blanc no vol tocar allò que funciona. Malgrat que tots dos tenen 32 anys, Florentino Pérez acaba de rebutjar un futbolista del Sevilla. No vindrà al Reial Madrid.

Florentino Pérez deixa fora Juanlu Sánchez

Juanlu Sánchez apuntava a ser una revelació al Sevilla. No obstant això, la seva pèrdua progressiva de minuts li ha fet ser cada vegada menys protagonista i Florentino Pérez ha decidit no moure fitxa. El president sap que tocarà renovar el lateral dret pròximament, però Juanlu no és l'elegit.

Des del març, Juanlu Sánchez només ha disputat 62 minuts dins del terreny de joc. A més, el 16 de gener va ser la darrera vegada que va poder formar part de l'onze inicial del Sevilla. Unes estadístiques que resulten motius de pes perquè Florentino Pérez decideixi descartar-lo.

Juanlu controla una pilota amb la samarreta del Sevilla

Davant aquest escenari, Juanlu Sánchez ja té assumit que el seu somni de jugar al Santiago Bernabéu s'esvaeix. Ell mateix va reconèixer que "el Reial Madrid és el club més gran d'Espanya". Ara bé, Florentino Pérez ja ha decidit que no vindrà, ja que té altres alternatives millors.

Florentino Pérez continua treballant en fitxatges

Malgrat que Kylian Mbappé sembla imminent, Florentino Pérez no està prou satisfet. També planifica l'arribada d'Alphonso Davies i de Leny Yoro, i no es descarta l'arribada d'un lateral dret. Dani Carvajal i Lucas Vázquez estan complint, però tot és possible.

En aquest sentit, Florentino Pérez esperarà una temporada més abans d'abordar una nova arribada per al carril dretà. El 2025, Yan Couto, Jeremie Frimpong o algun altre fitxatge desconegut es poden posar al camí del conjunt blanc. Això sí, de moment, el president ja s'ha encarregat de rebutjar Juanlu Sánchez.

Per tant, la temporada que ve Dani Carvajal tornarà a ser el titular indiscutible, mentre que Lucas Vázquez tornarà a ser el seu escuder. Tots dos tenen ofertes per deixar el Reial Madrid, però no ho faran. Són dos grans futbolistes i el seu desig és continuar vestint la samarreta blanca fins que no en puguin més.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: