Florentino Pérez al costat d'un Ferland Mendy angoixat
FUTBOL

Florentino Pérez vol tancar el fitxatge que asseurà Ferland Mendy

El president del Reial Madrid hauria aconseguit lligar el jugador que més li agradava per al lateral esquerre

El Reial Madrid sap que la Copa Amèrica i l'Eurocopa estan arribant al final i han de començar a tancar certes incorporacions. Per ara, la davantera estaria més que coberta, tenint com a nous jugadors a Kylian Mbappé i Endrick.

Tot i la sortida de Joselu Mato, la davantera de Carlo Ancelotti seguirà comptant amb 4 davanters i dos jugadors molt ofensius. Aquests dos últims serien Arda Güler i Brahim Díaz, que han demostrat tenir molta efectivitat de cara a porta.

No obstant, hi ha incògnites a la parcel·la defensiva que encara estarien per resoldre. Una és la de qui ocuparà la titularitat al lateral esquerre.

Carlo Ancelotti sempre s'ha mostrat a favor que "el millor lateral defensiu" ocupi aquest lloc. Tot i això, per a Florentino Pérez, Ferland Mendy no és l'estrella que ha de tenir el lloc garantit en aquest sector del camp.

Per això, sembla que el president del Reial Madrid estaria perfilant els últims serrells perquè Alphonso Davies pugui ser el seu substitut.

El Bayern de Munic cedeix davant Alphonso Davies

Hi ha una qüestió que està més que clara i és que el Bayern de Munic ha acabat cedint davant Alphonso Davies. El canadenc ha deixat clar des del minut u que no vol renovar i això l'ha portat a rebutjar diverses propostes del conjunt bavarès.

Per això, el Bayern de Munic hauria decidit posar punt final a unes negociacions que cada cop es compliquen més. És per això que el Reial Madrid hauria decidit entrar aquesta setmana en escena.

Encara que Alphonso Davies segueixi a la Copa Amèrica, el fet que el Bayern de Munic s'hagi fet enrere hauria motivat Florentino Pérez.

Florentino Pérez amb un gran somriure al costat d'Alphonso Davies

El president del Reial Madrid estaria ultimant els últims compassos d'un culebró que sembla que s'acabarà a favor seu.

Alphonso Davies serà nou jugador del Reial Madrid i, pel fet que el canadenc no ha renovat, el preu serà molt menor. En concret, Florentino Pérez ha acceptat invertir fins a un màxim de 45 milions d'euros al lateral esquerre.

Alphonso Davies costarà 45 milions d'euros

Només falta que el Bayern de Munic confirmi el traspàs, però la realitat és que el canadenc té totes les paperetes per ser madridista. La temporada que ve, Florentino Pérez podria arribar a confeccionar la millor plantilla del panorama mundial si oficialitzés el fitxatge.

L'únic que quedaria és que Alphonso Davies arribés de la Copa Amèrica per ultimar-ne la contractació. Tot i així, sembla imminent que el Bayern de Munic accepti els 45 milions d'euros que el Reial Madrid estaria disposat a abonar per ell.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: