Carlo Ancelotti amb cara d'ensurt al costat de Nacho Fernández en primer pla
FUTBOL

El Reial Madrid vol anunciar el nou fitxatge aquesta mateixa setmana

Florentino Pérez ha augmentat la pressió per aconseguir tancar d'una vegada per totes el seu central favorit

La venda de Rafa Marín al Nàpols no és casualitat. El Reial Madrid hauria tancat amb el conjunt italià el traspàs de l'andalús per 12 milions d'euros. Tot i això, s'ha guardat un as a la màniga gràcies a la celeritat amb què s'ha dut a terme el procés.

Es tracta d'una opció de recompra de 25 milions d'euros de cara a l'estiu del 2026. Una opció que hauria acceptat Di Laurentiis per culpa de la pressió que Antonio Conte ha exercit per signar-lo com més aviat millor.

D'aquesta manera queda clar que ni Rafa Marín ni Riccardo Calafiori (que està a un pas de l'Arsenal FC) seran jugadors del Reial Madrid. Per tant, és evident que és qüestió de temps que Florentino Pérez aconsegueixi tancar el fitxatge del seu central favorit.

Es tracta del defensa del LOSC Lille, Leny Yoro, que porta sonant a les oficines del Reial Madrid des de fa uns quants mesos. Un jugador que està demostrant que vol ingressar al Reial Madrid per sobre de tot.

Leny Yoro tria el Reial Madrid

El defensa de francès és un dels més demandats des de començament de mercat. Amb el PSG, Liverpool i Manchester United trepitjant-li els talons, no li ha quedat més remei que pressionar el seu club. El LOSC Lille sap que el Reial Madrid no acabarà abonant els 50 milions d'euros que demanen.

No obstant això, els tres clubs anteriorment esmentats si estarien disposats a desemborsar aquesta quantitat. Per això, jugaria un paper essencial Leny Yoro a l'hora de pressionar la directiva de l'equip de la Lliga 1.

Florentino Pérez mirant a un costat amb Leny Yoro al fons

Durant uns quants dies, s'ha aclarit cada cop més la situació del central. Diverses vegades, des d'E-Noticíes hem deixat clar que Leny Yoro era la prioritat del Reial Madrid per reforçar el carril central.

Tot i això, fins a aquests últims dies el Reial Madrid no hauria fet oficial un límit sobre el qual està disposat a invertir. Es tracta de 35 milions d'euros, sense tenir en compte els diferents bonus en concepte d'èxits personals i col·lectius de Leny Yoro.

El Reial Madrid el vol llest dilluns

El Reial Madrid inicia la seva pretemporada dilluns i Carlo Ancelotti voldria tenir-lo ja a Valdebebas. A més, Florentino Pérez estaria pressionant el LOSC Lille perquè se firmés com més aviat millor el contracte de Leny Yoro.

D'aquesta manera, sembla que les negociacions segueixen el curs i que la pressió és tan gran que l'equip francès faria acceptat l'oferta. Només queda que el procés formal de contractació es dugui a terme perquè Leny Yoro sigui oficialment nou jugador del Reial Madrid.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: