Florentino Pérez mirant de reüll Alphonso Davies

FUTBOL

Florentino Pérez al·lucina, Alphonso Davies es complica i surt un fitxatge inesperat

El president del Reial Madrid no dona crèdit a l'última declaració del secretari tècnic del Bayern de Múnic

El Reial Madrid podria haver canviat els plans amb Alphonso Davies arran de les últimes informacions. El canadenc del Bayern de Múnic pràcticament semblava tancat pel Reial Madrid, en espera de concretar una xifra que possibilités la seva signatura.

No obstant això, aquest fet tindria lloc tenint en compte la negativa del canadenc a renovar amb el conjunt bavarès. Situació que, segons el secretari tècnic del Bayern de Múnic, Christoph Freund, hauria canviat.

Freund hauria deixat clar a la premsa alemanya que Alphonso Davies encara estaria disposat a escoltar les ofertes de renovació del Bayern de Múnic. Un fet que xoca totalment amb les expectatives d'un Florentino Pérez que el donava per tancat.

En aquest escenari, la directiva del Reial Madrid estaria sospesant activar un pla “B” més enllà d'Alphonso Davies. Florentino Pérez tenia un as a la màniga que podria fer servir de cara a pressionar el canadenc perquè no variï la seva decisió.

El que és clar és que el Reial Madrid necessita un lateral esquerre de garanties que supleixi la falta de qualitat ofensiva de Ferland Mendy. Jugador que la directiva madridista estaria disposada a sacrificar per tal de trobar una opció millor.

Per aquest motiu, les opcions que s'estudien anirien més enllà d'Alphonso Davies per poder centrar el tir en jugadors com el madrileny del Girona FC.

El pla "B" és Miguel Gutiérrez

Miguel Gutiérrez és un jugador que no acaba de destacar al nivell més alt dins l'elit del futbol europeu. El seu joc ha estat essencial per a un Girona FC que ha trencat amb totes les expectatives, mantenint-se al segon lloc de LaLiga.

Tanmateix, el paper del madrileny no ha estat el més determinant dins del terreny de joc com per valorar-lo com a un galàctic. Ara com ara, aquesta seria la visió d'una directiva blanca que busca els millors jugadors a cadascun dels seus llocs.

Miguel Gutiérrez amb un gran somriure sobre un fons ple de bitllets d'euro

Tot i això, la situació d'Alphonso Davies podria portar el Reial Madrid a situar Miguel Gutiérrez en un primer pla. La idea inicial del club blanc seria repescar-lo per un valor que ronda els 8 milions d'euros.

Ara bé, aquesta repesca podria variar la seva intenció inicial de vendre'l seguidament a convertir-se en el nou lateral esquerre del Reial Madrid. Una cosa en què Florentino Pérez podria tenir l'última paraula com a principal valedor que Alphonso Davies acabi vestint de blanc.

El que és un fet és que sembla que la presència com a titular de Ferland Mendy tindria data de caducitat de cara a l'estiu. Cosa sobre la qual Carlo Ancelotti podria discrepar, tenint en compte els elogis de l'entrenador italià cap al francès.

“Ferland Mendy és el millor lateral defensiu del món”

Les paraules de Carlo Ancelotti després de la Supercopa d'Espanya van ser elogis cap a un Ferland Mendy molt qüestionat. El defensa va dur a terme un gran campionat, fins al punt que el mateix Carlo Ancelotti va voler reconèixer-ho.

En una de les rodes de premsa postpartit, Carlo Ancelotti deixava clara la seva admiració per Ferland Mendy: “Mendy és el millor lateral defensiu del món”.

Una situació que sembla que Florentino Pérez no té en compte, malgrat les declaracions de Freund sobre Alphonso Davies. El canadenc continua sent una prioritat i, fins que no se sàpiga amb certesa el seu futur, el Reial Madrid continuarà pressionant per signar-lo.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: