Les jugadores del FC Barcelona Femení celebren un gol amb magnificència

FUTBOL

El Barça Femení suma un nou 'fitxatge' per a la recta final en recuperar Alexia

A l'equip blaugrana se suma una incorporació necessària per reforçar l'equip en aquest tram final

El Barça Femení continua rebent bones notícies per tenir tota la seva plantilla al complet. El club blaugrana ha tingut una temporada marcada per lesions i contratemps i Jonatan Giráldez s'ha hagut d'adaptar a aquesta situació.

Les darreres setmanes, ja han tornat dos pilars importants per a l'equip: Fridolina Rolfö i Alexia Putellas. Les dues futbolistes han reprès el seu lloc a l'equip afegint un gran impuls a les seves companyes. A aquestes futbolistes s'hi ha sumat la recuperació de Jana Fernández.

El triple retorn a l'equip

La tornada de Rolfö i Alexia ha estat rebuda amb gran alegria per part de l'afició culer. Les dues futbolistes han estat fora dels terrenys de joc a causa de lesions. L'absència de totes dues s'ha notat al camp. Rolfö i Alexia han treballat de valent per tornar a donar el millor de si mateixes i ajudar l'equip en aquest tram final de temporada.

Imatge primer pla d'Alexia Putella amb una jaqueta negra
Alexia Putellas | Europa Press

Ara, totes les mirades estan posades en Jana Fernández. La jugadora del planter ja ha entrenat amb les seves companyes i es troba a l'etapa final del seu procés de recuperació de la lesió del bíceps femoral. La jove futbolista ha demostrat ser una guerrera superant tot aquest calvari que ha tingut ple de lesions que li han impedit gaudir del futbol. Jana Fernández vol tornar a competir i demostrar la seva gran vàlua generada al planter blaugrana.

Sense participació en el Barça

Aquesta temporada, la participació de Jana Fernández en el terreny de joc ha estat limitada, acumulant un total de tot just 59 minuts. La jugadora catalana va tenir la seva oportunitat com a titular al partit contra el València a principis d'octubre, on va demostrar la seva qualitat i potencial. Tanmateix, el seu retorn es va veure entelat per la persistència de molèsties musculars que van sorgir a l'inici de la temporada. Les molèsties físiques han obstaculitzat el camí de Jana aquesta temporada, limitant la seva participació en el terreny de joc.

Una incorporació que ajuda l'equip

A l'espera de conèixer la seva evolució els pròxims dies, el retorn de Jana Fernández representa un gran impuls per a l'equip. El Barça s'ha enfrontat a baixes importants a la zona defensiva, destacant l'absència de Mapi León.

La tornada de Jana Fernández promet enfortir la línia defensiva del Barça. La jove futbolista pot brindar a l'equip una gran solidesa a la defensa i molta seguretat, tal com ja ha demostrat durant tota la seva carrera. La jugadora del planter està a punt per donar guerra.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: