Ada Hegerberg amb la samarreta d'entrenament del Lió i l'escut del Barça al fons
FUTBOL

Fitxatges Barça Femení: la millor de l'Olympique no renova i podria venir el 2024

L'estrella de l'equip francès vol aconseguir nous reptes i el Barcelona estaria disposat a tenir-la a l'equip

El Barça femení continua amb les renovacions i els fitxatges. Hi ha un nom a sobre de la taula que agrada a tothom. L'estrella de l'Olympique de Lió acaba contracte aquest estiu amb el club francès i el seu futur és a l'aire. El Barça no vol perdre aquesta oportunitat i lluitará pel fitxatge d'una de les millors futbolistes del món.

L'estrella de l'Olympique de Lió

Tothom coneix la jugadora, ella és Ada Hegerberg, la davantera estrella de l'Olympique Lió. La futbolista ho ha aconseguit tot al club francès. Ha conquerit tots els títols possibles.

El seu palmarès és ple de trofeus: Vuit lligues franceses, sis Copes de França, tres Trophée des Championnes i sis Champions League. A més, Ada Hegerberg ha estat la primera jugadora en emportar-se la primera Pilota d'Or el 2018, una jugadora de referència per a molts.

Ada Hegerberg va arribar al Lió amb només 18 anys i ja són 10 anys a l'equip francès. Una davantera amb molta ambició, visió de joc i molta ànsia de gol, així ho ha demostrat a l'equip.

a noruega ha anotat ni més ni menys que 250 gols amb el club francès i és la màxima golejadora de la història de la Champions, amb 60 gols. Uns números que demostren la gran jugadora que és i com ho ha donat tot, sent la millor jugadora a la història del club.

Futur d'Ada Hegerberg al FC Barcelona?

Ada Hegerberg acaba contracte aquest estiu amb el club francès. La noruega ha informat que la renovació està aturada i no avança. El seu futur és a l'aire.

El Barça podria tenir una molt bona oportunitat per fitxar la jugadora del Lió, a qui ha estat anys perseguint. La noruega cercaria nous reptes fora d'Espanya i una bona opció podria ser el FC Barcelona.

El Barcelona no és l'únic equip que vol fitxar Ada Hegerberg. El seu etern rival, el Reial Madrid, vol treure la futbolista estrella de l'equip francès. A poc a poc, el Reial Madrid va creixent i vol incorporar futbolistes importants que ajudin a créixer més l'equip i un nom que sona és el d'Ada Hegerberg.

El principal problema del Barça

El club blaugrana coneix molt bé Ada Hegerberg. La futbolista ja ha jugat contra el Barça diverses vegades i ha demostrat el seu gran talent marcant gols a l'equip català. El Barcelona vol passar de jugar contra ella a tenir-la a l'equip, però no ho tindrà fàcil.

El Barça té un problema greu: el preu econòmic. La jugadora noruega està cobrant prop dels 600 mil euros a l'any al Lió, més els drets d'imatge. El Barça no podria pagar aquesta quantitat de diners i més, sabent que encara queda renovar Alexia Putellas, que és el principal. El club blaugrana no tindrà fàcil fitxar l'estrella del Lió, però es farà tot el possible.

Tenir Ada Hegerberg vestint la samarreta del Barça seria un èxit i suposaria molts ingressos de marca i patrocinadors, però sobretot de nivell esportiu. Sumar Ada Hegerberg seria tenir una golejadora més en equip i seguir aconseguint títols.