Robert Lewandowski en primer pla mirant al cel amb Vitor Roque al fons amb la samarreta del Brasil
FUTBOL

El fitxatge de Vitor Roque no és el pitjor enemic de Robert Lewandowski i Xavi ho sap

La plantilla necessita que el davanter polonès recuperi el millor nivell si volen optar a guanyar algun títol a final de temporada

Robert Lewandowski no està encaixant una gran temporada. El rendiment del davanter polonès a hores d'ara s'esperava que hagués estat millor i més decisiu a la temporada. Tot i això, malgrat haver anotat gols importants per al FC Barcelona, el polonès sap que la seva ratxa negativa l'ha de trencar com més aviat millor, altrament, es veurà superat per l'arribada de Vitor Roque.

Tal com confirmava l'altre dia el Club Athletico Paranaense, Vitor Roque ja ha disputat el seu darrer matx al Brasil, abans de marxar a Europa. La seva arribada proporcionarà competència a la davantera del FC Barcelona i especialment per a Robert Lewandowski, que actualment no té un substitut a la plantilla. Pot ser que el fet de no tenir recanvi hagi perjudicat el davanter polonès, pel fet que davant la falta de competència pel lloc de titular, hagi incidit en el baix rendiment que està proporcionat.

La incorporació de Vitor Roque ha de proporcionar a Robert Lewandowski un impuls per reprendre'n el millor nivell

Tanmateix, l'arribada de Vitor Roque no ha de ser l'únic que ha de preocupar Robert Lewandowski. I és que el primordial per al mateix davanter polonès i per al cos tècnic ha de ser recuperar el millor Robert Lewandowski. La seva falta de confiança és visible, el davanter no demostra tenir aquest olfacte golejador de la temporada passada i això està provocant problemes seriosos a Xavi Hernández.

El tècnic culer necessita el millor Robert Lewandowski si vol optar a aconseguir títols aquesta temporada, perquè, si no és així, serà molt complicat. El davanter polonès, en un bon estat de forma, és considerat com un dels millors de tot Europa, això no es pot negar. Ara bé, davant el rendiment que està oferint, és un més a la plantilla del FC Barcelona.

Robert Lewandowski s'ha de reinventar

Si Robert Lewandowski recupera la seva millor versió, Vitor Roque no pot fer res més que seure a la banqueta, aprendre d'un dels millors i esperar la seva oportunitat, que arribarà. Però, davant del pobre rendiment que està oferint el polonès, Xavi Hernández no ha tingut cap altra opció que prioritzar la incorporació del brasiler al gener. Amb l'esperança que amb saba nova, la plantilla pugui enriquir-se de la competència i així intentar augmentar els registres anotadors dels davanters i de la plantilla.

Robert Lewandowski ha de recuperar el nivell mostrat de la temporada passada. Tant Xavi Hernández com la plantilla el necessiten. La seva millora en el joc faria que els defenses rivals n'estiguessin més pendents, així deixarien més espais per als seus companys. És ara o mai, reinventar-se o morir.