Un jove futbolista amb l?escut del Manchester United de fons.
FUTBOL

Fitxatge sorpresa, del Manchester United al Barça per apartar Héctor Fort, tot llest

El Barça de Hansi Flick prepara el fitxatge sorpresa d'un futbolista que deixarà el Manchester United per fer seure Fort

El Barça de Hansi Flick segueix treballant amb el focus posat al mercat de fitxatges i ja hauria tancat un altre fitxatge sorpresa, en aquesta ocasió vinculat al Manchester United anglès. El Barça té present i entén que els jugadors del planter formats a la Masia hauran de ser la base del projecte de Hansi Flick, però un podria quedar molt tocat. Parlem del lateral català Héctor Fort, que ha renovat el seu contracte amb el Barça i que, tret de sorpresa, jugarà al primer equip durant la temporada oficial.

Sobre el paper, Héctor Fort formarà part de la plantilla de Hansi Flick, però la veritat és que el Barça s'està movent i ja hauria tancat un fitxatge sorpresa. Parlem del fitxatge d'un lateral dret que deixaria molt tocat Héctor Fort i que arribaria del Manchester United anglès, conjunt que lidera l'entrenador neerlandès Erik ten Hag. Amb tot això, Héctor Fort ja no tindria el lloc garantit al Barça i podria començar a estudiar algunes cessions, especialment aquelles que el portarien a jugar a Primera Divisió.

Héctor Fort mirant a càmera amb la samarreta del Barça

Héctor Fort és una de les grans perles del Barça, però el club estima que necessita més reforços als laterals i més ara que el futur de Cancelo és incert. Joao Cancelo ja ha tornat a la disciplina del Manchester City i, pel que sembla, no és a la llista de prioritats d'un Flick que ja s'ha fixat un altre objectiu. Aquest objectiu juga al Manchester United i, com expliquem, arribaria al Barça per quedar-se amb el lloc d'Héctor Fort, del planter del Barça de 17 anys format a la Masia.

El Barça ignora Héctor Fort i estudia un altre fitxatge que arribaria per sorpresa: "Ve d'entrenar-se amb el més gran..."

Héctor Fort entra als plans de Hansi Flick, però el Barça busca incorporar altres laterals amb més experiència que elevin el caràcter competitiu del bloc culer. Davant aquesta tessitura, Héctor Fort es troba a terra de ningú i des del seu entorn no es descarta cap escenari. De fet, a Can Barça expliquen que Héctor Fort podria sortir cedit, ja que són diversos els clubs de LaLiga EA Sports que han preguntat per la situació del carriler català.

A més, per si no n'hi hagués prou, Héctor Fort ja sap que el Barça està treballant intensament per tancar un nou fitxatge sorpresa: arribaria del Manchester United per quedar-se amb el seu lloc. El Barça ja ho ha confirmat i, per tant, prepara l'arribada d'aquest nou fitxatge sorpresa, que perjudicaria el progrés i dificultaria l'evolució d'Héctor Fort. El Manchester United també és conscient d'aquest nou moviment inesperat del Barça, que busca agitar el mercat de fitxatges per millorar la seva plantilla de la mà de Hansi Flick.

El Barça de Hansi Flick ja comença a rodar i una de les primeres grans missions serà acudir, amb la màxima normalitat possible, al proper mercat de fitxatges d'estiu. En aquest sentit, a Can Barça consideren que serà vital vendre a bon preu per generar unes plusvàlues que permetin executar grans fitxatges, però la realitat pot ser diferent. Hansi Flick es va reunir amb Joan Laporta i li va demanar diversos fitxatges, una informació que també ha rebut el polivalent lateral català Héctor Fort, ja integrant del primer equip culer.

Fitxatge sorpresa, del Manchester United al Barça per apartar Héctor Fort, tot llest

Sembla que tot està llest perquè el Barça completi el seu primer fitxatge sorpresa: arribaria del Manchester United per asseure Héctor Fort, que ha renovat el contracte fins al 2029. Tot i haver segellat la continuïtat d'Héctor Fort, al Barça no descarten que surti cedit, i més tenint en compte que Hansi Flick ha demanat un fitxatge sorpresa. Flick valora i molt Héctor Fort, però entén que encara necessita més minuts a l'elit i, per tant, estudia un fitxatge que garanteixi bons resultats a curt termini.

Héctor Fort pot escollir seguir al Barça, però entén que hi haurà molta competència malgrat la no continuïtat de Joao Cancelo, que tornarà al Manchester City després de l'Eurocopa. A més, Héctor Fort ja sap que el Barça ultima un acord amb un gran futbolista del Manchester United, que arribarà al club culer per ser titular gairebé indiscutible.

Parlem, més concretament, del futbolista anglès de 26 anys Aaron Wan-Bissaka, actual lateral del Manchester United de la Premier League. Segons va avançar 'Mundo Deportivo', el Barça estaria per la feina d'estudiar el fitxatge d'Aaron Wan-Bissaka per reforçar el flanc dret de la defensa. El seu valor de mercat actual és d'uns 20M€ i té contracte fins al juny del 2025, per la qual cosa el Barça podria atacar el fitxatge aquest estiu per rellevar Héctor Fort.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: