Joan Laporta parlant per telèfon en primer pla amb els seguidors de la selecció espanyola de fons

FUTBOL

El fitxatge somiat de Joan Laporta brilla a la primera part de l'Espanya-Brasil

El davanter espanyol ha estat un dels més destacats els primers 45 minuts i demostra per què agrada a tothom

Acaba de finalitzar la primera part de l'Espanya-Brasil i hi ha diversos jugadors vinculats amb el Barça que han deixat molt bones sensacions. Els espanyols han començat el partit molt concentrats i s'han vist al llarg dels primers 45 minuts. L'Absoluta ha sabut mantenir els brasilers i han mantingut la possessió fins al xiulet de l'àrbitre.

Ara mateix, la Selecció espanyola compta amb una plantilla molt jove, i Lamine Yamal és un dels de menor edat. Els espanyols guanyen per un gol d'avantatge (2-1) i demostren el bon nivell, en part, gràcies als joves cracs . El fitxatge somiat per Joan Laporta també ha donat molt de què parlar, demostrant així el seu bon nivell.

Joan Laporta ho ha d'intentar

Espanya s'ha avançat al principi del partit gràcies a un penal generat per Lamine Yamal, que ha regatejat diversos contrincants fins que l'han tombat. Un altre dels jugadors que ha destacat és l'extrem esquerre que té enamorat Joan Laporta. El president està buscant un davanter de qualitat i la millor opció està jugant ara.

Estem parlant de Nico Williams, que s'ha encarregat de desbordar durant tota la primera part. Al minut 20, l'extrem s'ha generat només l'espai necessari per quedar-se davant del porter, però, llastimosament, no ha pogut convertir el xut en el segon gol. El davanter ha ballat els jugadors del Brasil i ha estat un dels jugadors més destacats dels primers 45 minuts.

Nico Williams conduint la pilota davant un jugador brasiler
Nico Williams brilla amb L'Absoluta | Europa Press

Nico Williams era al radar del Barça, però acabo renovant amb l'Athletic Club fins al 2027. Semblava que totes les opcions de Joan Laporta s'havien esfumat, però encara hi ha possibilitats. El club basc ha fitxat Álvaro Djaló, un extrem esquerre de l'SC BRaga que arribarà al club la temporada que ve.

Nico Williams pot perdre protagonisme després de l'últim fitxatge

Nico Williams acumula cada cop més minuts amb el seu equip, però amb l'arribada d'Álvaro Djaló podria aparèixer menys. L'extrem provinent de Braga li podria robar protagonisme, ja que està a un molt bon nivell. Si això passa, l'espanyol podria arribar al Barça a buscar minuts.

Nico Williams ha deixat clar que es vol quedar al País Basc, però tot podria canviar si no juga. Joan Laporta podria aconseguir el fitxatge somiat, però hauria de pagar els 50 milions d'euros (aproximadament) de clàusula. Sabrem més sobre això la temporada que ve, però tot pot arribar a succeir si el nou extrem es fa amb la titularitat.