Muntatge Florentino Pérez amb Antonio Rudiger
FUTBOL

El fitxatge que no necessita Antonio Rüdiger costa 60 milions i juga a la Sèrie A

El Reial Madrid ja coneix el preu d'un dels seus candidats per reforçar la línia defensiva aquest hivern

Els despatxos del Reial Madrid no descansen encara que estem a meitat de temporada. Les incomptables lesions defensives han fet que Florentino Pérez hagi activat l'opció d'una incorporació. Són diversos els noms que valora el club blanc.

Amb Eder Militao, David Alaba i Eduardo Camavinga de baixa, s'ha posat de manifest la necessitat del Reial Madrid de fitxar un central. I fins i tot amb tots ells disponibles, a l'entorn merengue ja es parlava de la necessitat de reforçar la defensa. Davant d'aquesta situació, el mandatari blanc ja ha començat a treballar.

Així doncs, ja sigui ara al mercat hivernal o més endavant a l'estiuenc, el Reial Madrid fitxarà un defensa. L'escollit final haurà de complir un requisit fonamental: ser jove i tenir molta projecció.

Giorgio Scalvini, desitjat pel Reial Madrid

Als seus 20 anys, està complint la segona temporada com a titular indiscutible amb l'Atalanta i també habitua les convocatòries amb l' Azzurra. Giorgio Scalvini s'ha postulat com un dels porters més prometedors del panorama europeu. I per això ja hi ha molts clubs a l'aguait.

El més interessat és el Reial Madrid. Sabent això, el club italià ja li ha posat preu de sortida: 60 milions d'euros. El que és clar és que tard o d'hora, acabarà sortint de La Dea.

Al Reial Madrid el consideren com un dels grans candidats per reforçar la defensa merenga. Però al planter blanc hi ha algú que es nega en arribar: Antonio Rüdiger.

Antonio Rüdiger no necessita Giorgio Scalvini

Tot i el senseviure defensiu que està patint el Reial Madrid aquesta temporada, ha sorgit una bona noticia en aquesta parcel·la. El nivell d' Antonio Rüdiger és excels. L'alemany està complint amb molta solvència.

Si s'acaba produint l'arribada de Giorgio Scalvini, Antonio Rüdiger podria ser un dels afectats. Amb David Alaba i Eder Militao lesionats, l'alemany sembla com el tercer en discòrdia al Reial Madrid. Tot i això, el seu gran nivell podria enviar al austríac al mercat de fitxatges.

Giorgio Scalvini, doncs, podria eclipsar Antonio Rüdiger o David Alaba. L'ex del Chelsea confia poder seguir comptant amb minuts en els esquemes d'Ancelotti. Si continua així, no tindrá problema.