Muntatge de Marcos Alonso amb Alejandro Balde
FUTBOL

El fitxatge que acaba amb Marcos Alonso i Balde, llest per debutar avui a Copa del Rei

El FC Barcelona s'enfronta davant de la Unió Esportiva Barbastro i ho pot fer amb el debut dels jugadors del planter

El FC Barcelona disputa avui la primera eliminatòria de la temporada. La plantilla de Xavi Hernández s'enfrontarà a la Unió Esportiva Barbastro als setzens de final al camp municipal de Barbastro. L'equip aragonès, que juntament amb l'Arandina són els únics equips que queden de Segona RFEF, planegen posar les coses complicades a la plantilla culer.

El FC Barcelona no tindrà un partit fàcil perquè l'equip no arriba amb la millor dinàmica possible. L'estadi aragonès segur que tindrà un gran ambient que pretén posar les coses complicades als jugadors culers. Cal esmentar, que la Unió Esportiva Barbastro, ja va eliminar l'Almeria a l'anterior ronda disputada.

Xavi Hernández pot optar per donar minuts al planter

Xavi Hernández , tot i que sap que no serà un partit senzill, planeja fer rotacions. Atès que la plantilla culer properament disputés la Supercopa, el cos tècnic no vol carregar de minuts els seus jugadors importants. És per això mateix que la convocatòria de l'equip té molts jugadors del filial, que poden debutar properament.

Un dels candidats a ocupar un lloc a l'onze inicial és Héctor Fort. Atès que s'ha lesionat Joao Cancelo i que Marcos Alonso està en procés de recuperació, Alejandro Balde s'ha quedat com a únic lateral esquerre de la plantilla, però tampoc no podrà estar davant el Barbastre. Davant d'això, s'espera que l'internacional espanyol descansi davant de la Unió Esportiva Barbastro i que el jugador del filial ocupi la seva posició.

Héctor Fort, el millor posicionat per debutar

Héctor Fort, de 17 anys, ja ha disputat amb el primer equip del FC Barcelona alguns entrenaments i ha debutat a Champions. Tot i ser només un adolescent, al cos tècnic valoren positivament la seva progressió i evolució que ha realitzat aquest any el jugador. Això sí, igual que amb Héctor Fort , el club mostra tenir confiança en altres jugadors del planter com Pau Cubarsí, fins al punt que s'hi confia, perquè formin part de la dinàmica del primer equip en un futur.

Héctor Fort pot fer el seu debut a Copa aquesta nit davant de les lesions que ha patit la plantilla. Com que la junta directiva de Joan Laporta no pretén renovar Marcos Alonso, no serà estrany que pugui formar més sovint part de la dinàmica de l'equip de Xavi Hernández. Tant el jove del juvenil com Álex Valle poden ser les novetats que pugui incorporar el cos tècnic la temporada que ve.

Juntament amb el debut d'Héctor Fort, s'espera que Pau Cubarsí també pugui debutar davant de la Unió Esportiva Barbastro. El FC Barcelona es juga molt al partit d'avui. S'espera que hi hagi diversos jugadors del planter que puguin debutar, però la victòria ha de ser el clar objectiu del club.