Carlo Ancelotti mira de perfil Toni Kroos amb la samarreta d'escalfament del Reial Madrid
FUTBOL

Carlo Ancelotti té un fitxatge al cap per oblidar ja Toni Kroos

El tècnic del Reial Madrid sap que necessitarà reforços a la medul·lar després de la retirada de l'alemany

Toni Kroos va confirmar això que molts madridistes temien. El migcampista del Reial Madrid va afirmar en un àudio molt sentit que penjava les botes després de l'Eurocopa.

Des que va arribar al Reial Madrid, Toni Kroos ha estat indiscutible a l'onze de tots els entrenadors que han passat pel club. La seva elegància, subtilesa i intel·ligència li han permès jugar al Santiago Bernabéu durant 10 anys. Ara, la seva prioritat és intentar per tots els mitjans aconseguir la seva 6a Champions League, igualant Paco Gento.

Evidentment, Toni Kroos serà molt difícil de reemplaçar, ja que comptava amb l'admiració total de Carlo Ancelotti i Florentino Pérez. Així i tot, la decisió sobtada de l'alemany hauria fet que el Reial Madrid torni a sondejar alguns fitxatges que ja semblaven descartats.

Nicolo Barella guanya punts per rellevar Toni Kroos

Fa dos anys es va començar a especular amb la possibilitat que Nicolo Barella recalés al Reial Madrid. Les seves característiques encaixen a la perfecció com a director d'orquestra i podria pal·liar la sortida de Toni Kroos. Una mesura d'urgència que vindria també amb el suport del mateix Carlo Ancelotti, que mai no ha amagat la seva admiració per l'interior de l'Inter.

D'aquesta manera, sembla que Florentino Pérez estaria pensant a reactivar les negociacions amb Nicolo Barella. Ja ha guanyat la Serie A i la seva qualitat està fora de tot dubte. Ara bé, la decisió final no és només seva, ja que té contracte fins a 2026 amb l'Inter.

Carlo Ancelotti segueix Nicolo Barella

Carlo Ancelotti segueix molt de prop els passos de Nicolo Barella a l'Inter de Milà. Des de la seva irrupció a la passada Eurocopa amb la Selecció Italiana, molts equips han posat l'ull sobre ell. Un ha estat el Manchester City de Pep Guardiola, acompanyat del Reial Madrid.

Florentino Pérez fins i tot va arribar a plantejar-se fer un bescanvi, incloent a l'operació Dani Ceballos i Nacho Fernández. Ara, sembla que la situació és molt diferent i el Reial Madrid ho podria aprofitar.

Toni Kroos no estarà la temporada que ve i això deixa un forat molt desitjable a la medul·lar del Reial Madrid. Per tant, encara que Nicolo Barella no sigui com ell, a Carlo Ancelotti li podria valer com a mesura d'emergència. Caldrà veure si Florentino Pérez es llança definitivament a buscar el crac de l'Inter, que està valorat en 75 milions.

➡️ Reial Madrid ➡️ Futbol

Més notícies: