Deco en primer pla amb Lamine Yamal al fons sobre una imatge daurada
FUTBOL

Deco ja treballa pel millor fitxatge gratis de Portugal: parella d'or amb Lamine Yamal

L'extrem necessita suport i el director esportiu del Barça hi pot haver trobat la solució a cost zero

Deco ja encara el mercat de fitxatges d'estiu i n'està contemplant totes les opcions. El Barça es troba en una situació delicada i estan intentant fitxar a cost zero. D'una banda, ara, un dels millors davanters de la lliga portuguesa sortirà gratis del seu equip i podria arribar al club blaugrana.

De l'altra banda, Lamine Yamal ha fet una gran temporada i s'ha vist que ha liderat l'atac. El Barça n'ha depès molt i necessita uns companys que estiguin a la seva altura. Si Deco incorpora un mitjapunta de qualitat, l'equip podria fer un salt de qualitat considerable.

Deco el vol per al Barça

El Barça travessa una forta crisi econòmica i tota inversió que se'n faci ha de ser la indicada. El Barça necessita un ariet de qualitat, ja que Vitor Roque no agrada a Xavi Hernández i el futur de Robert Lewandowski és incert. Sembla que Deco ja ha trobat la solució i, a més d'efectiva, a cost 0.

Rafa Silva és el '9' del Benfica i està signant una de les millors temporades de la lliga de Portugal. El portuguès porta 22 gols i 15 assistències en 53 partits, que són uns números fantàstics. Això ha fet que diversos dels grans d'Europa s'hi fixin, i el Barça n'és un.

Rafa Silva escalfant amb l'equipació del Benfica abans d'un partit

Deco té debilitat pels fitxatges poc costosos i Rafa Silva és una gran opció. A més, fonts properes al jugador asseguren que és una gran persona i que com a company és del millor que n'hi ha. El Barça necessita un veterà amb bon caràcter al vestidor i ell podria aportar molt.

Rafa Silva, la gran alternativa per acompanyar Lamine Yamal

Rafa Silva té 31 anys, així que té l'experiència necessària per guiar els més joves. A més, el seu olfacte golejador aniria molt bé al Barça i faria molt bona parella amb Lamine Yamal. L'extrem intenta centrar les pilotes, però moltes vegades no hi ha ningú per rematar.

Si posen un company de màxim nivell a Lamine Yamal, el Barça podria ser molt més perillós. Tot i que Robert Lewandowski és el màxim anotador de l'equip, ha fallat moltes ocasions al llarg de la temporada. Encara que res no és segur, Rafa Silva podria arribar al conjunt culer aquest mateix estiu.

➡️ FC Barcelona ➡️ Futbol

Més notícies: