Muntatge d'Alejandro Balde posant amb la nova samarreta i el logo de la Premier League
FUTBOL

Alejandro Balde rep 2 grans ofertes des de la Premier League per sortir del Barça

El lateral no acaba de convèncer aquesta temporada, ja no és intocable ia Anglaterra es freguen les mans

Alejandro Baldé sembla que no està convencent ningú aquesta temporada amb el seu acompliment, ja que està sent força irregular. Per aquest motiu, el jugador del planter cada vegada juga menys aquesta temporada, passant de ser intocable que Xavi li faci por ficar-ho. Això ha avivat el foc d'una possible marxa durant el mercat d'hivern.

Els laterals, actualment, semblen tenir un valor significativament alt, per la qual cosa vendre Alejandro Baldé seria increíble en termes econòmics. Amb un valor de 50 milions d'euros, com que encara té 20 anys i molt per créixer encara, les propostes es poden elevar fins als 60 o 70 milions. Això sí, fins que no es posi oficialment a la venda, res no és segur.

Tot i això, per ara, el Barça no ha fet cap moviment de venda o de desfer-se d'Alejandro Baldé. Així i tot, segons ha informat el periodista Gerard Romero de Jijantes, Jorge Mendes, el representant del jugador, té ofertes per ell. Aquestes propostes venen des de la Premier League i algunes apunten a ser veritables ofertes milionàries pel futbolista.

Alejandro Balde amb un mig somriure en primer pla
La Premier League va darrere d'Alejandro Baldé | @alejandrobalde

En concret, són dos els equips pels quals s'ha apuntat que Alejandro Baldé podria sortir en direcció a Anglaterra. Aquests dos clubs, a més, podrien posar molts diners a sobre de la taula per poder aconseguir el fitxatge quan sigui possible. Per tant, el Barça podria estar en seriosos problemes si volen mantenir la seva estrella a la banda esquerra.

El Chelsea i el Manchester City van a buscar Alejandro Baldé

Aquests dos equips que estan interessats a Alejandro Baldé són el Chelsea i el Manchester City. El principal candidat, a priori, per assolir el fitxatge del català és el Chelsea, ja que la seva principal opció per al lateral és el '3' blaugrana. Això sí, no és la posició que més haurien de reforçar perquè tenen tres laterals esquerres: Ben Chiwell, Marc Cucurella i Ian Maatsen.

Tot i això, els dos primers estan lesionats, encara que s'espera que, amb l'arribada del 2024, Ben Chiwell es pugui recuperar. Això sí, en el cas de Marc Cucurella, el Chelsea vol vendre'l, ja que no consideren que sigui necessari per al club. És aquí on entraria la figura d'Alejandro Baldé, encara que no és l'únic que ha pretès l'espanyol.

L'actual campió d'Europa també és darrere d'Alejandro Baldé, pel fet que Pep Guardiola necessita un lateral esquerre. Actualment, els citizen només compten amb Sergi Gómez en aquesta banda, per la qual cosa reforçar aquesta posició és una prioritat per als de Manchester. Tot i això, l'opció de Balde no és l'única que està sobre la taula.

El Manchester City també està interessat al lateral del Girona FC, Miguel Gutiérrez. A diferència d'Alejandro Baldé, el madrileny està vinculat a l'òrbita del City Group, i per això la seva arribada seria més senzilla. Tot i això, el Reial Madrid és qui té l'última paraula, ja que té el 50% dels drets del jugador i un dret de tempteig per ell.

Alejandro Baldé no es toca

Tot i la poca quantitat de minuts que està jugant Alejandro Baldé està temporada al Barça, el jugador és intransferible. Per al club, el lateral és un valor fonamental que no es mourà ni encara que li arribi una gran oferta. Per aquest motiu, segons informa el diari 'SPORT', el '3' encara está amb el cartell d'intransferible.

Per la seva banda, Alejandro Baldé és feliç a la Ciutat Comtal i no es pensa moure del club dels seus amors. Durant la setmana passada, Jorge Mendes va anar a Barcelona a parlar amb ell i li van transmetre que el jugador no està afectat per les seves suplències. Tot i això, no cal descartar que el Barça pugui vendre en un futur no gaire llunyà, per la qual cosa caldrà continuar atents als propers moviments.