Joan Laporta davant de l'escut del Vila-real sobre un fons negre i daurat
FUTBOL

El fitxatge 'low-cost' de Joan Laporta per al lateral, a l'agenda del Vila-real

Al president culer li poden prendre una possible incorporació

El FC Barcelona compta actualment amb Joao Cancelo a les seves files, encara que el jugador portuguès es troba cedit al club català i, al final de la temporada, és probable que torni al Manchester City. Joan Laporta i Xavi Hernández estan molt satisfets amb el rendiment del lusità, però el seu fitxatge seria complicat a causa de la difícil situació econòmica del FC Barcelona.

La limitació pressupostària del FC Barcelona fa que una incorporació com la de Joao Cancelo sigui una gairebé impossible. Per tant, Joan Laporta explora diferents alternatives per reforçar la plantilla sense incórrer en una despesa excessiva. L'objectiu principal de la junta directiva, però, també és cobejat per altres equips.

Arnau Martínez es consolida i crida l'atenció de diversos equips

El gran exercici d'Arnau Martínez ha cridat l'atenció del FC Barcelona i el Vila-real. El jove de 20 anys està tenint una temporada destacada amb el Girona FC i el seu nom ha entrat a l'agenda dels principals caçatalents. Michel va confiar en el català quan el club era a la Segona Divisió, i la seva projecció és prometedora.

Arnau Martínez és un producte del planter del Girona que ha passat per diverses categories inferiors del club català. Va arribar el 2018 i des de llavors ha disputat un total de 102 partits amb el primer equip. El lateral ha ofert un rendiment sòlid a la Primera Divisió, cosa que ha suscitat l'interès tant del FC Barcelona com del Vila-real.

Arnau Martínez pot ser temptat pel FC Barcelona i pel Vila-real

El Vila-real no té una gran figura en la posició d'Arnau Martínez, i la seva incorporació es podria convertir en una prioritat per a l'equip de Pacheta. En el cas del FC Barcelona, no s'enfronta a una necessitat immediata, però podria explorar l'adquisició del lateral durant la propera finestra de traspassos. Si Joan Laporta no aconsegueix reunir els recursos necessaris per al fitxatge de Joao Cancelo, la incorporació d'Arnau Martínez podria sorgir com una oportunitat única al mercat.

Arnau Martínez podria ser considerat com un possible reemplaçament de Sergi Roberto, que podria estar a prop d'abandonar el club culer al final de la temporada. Si el català del Girona s'uneix a l'equip, competiria per un lloc a l'onze titular amb Julián Araujo, que també ha tingut un bon exercici aquesta temporada.

Arnau Martínez s'ha consolidat a la Primera Divisió, i si continua el seu desenvolupament, no li faltaran ofertes. El FC Barcelona i el Vila-real ja han marcat el seu nom com un objectiu, i podrien presentar ofertes per assegurar-se'n la incorporació.