Joan Laporta, Enric Cerezo, Florentino Pérez
FUTBOL

El fitxatge de l'any! Un ex del Reial Madrid, ofert al FC Barcelona i a l'Atlètic

Un exjugador madridista no ha trobat el seu lloc al seu nou equip i sembla estar disposat a tornar a LaLiga

Tenir la qualitat i l'habilitat per jugar al Reial Madrid no és una tasca senzilla. Tot i això, hi ha jugadors que desitgen triomfar fora del Santiago Bernabéu, però no aconsegueixen fer-ho, ni són capaços de rendir al nivell que oferien mentre estaven en la dinàmica madridista. N'hi ha diversos exemples, però el cas més recent és el de Marco Asensio.

El jugador balear va marxar l'estiu passat del Reial Madrid amb la intenció d'acompanyar Kylian Mbappé a la davantera del PSG. L'arribada de Luis Enrique va ser un factor clau perquè l'internacional espanyol decidís canviar de país i jugar al Parc dels Prínceps. Tot i això, Marco Asensio no està comptant amb les oportunitats que ell desitjava.

Marco Asensio s'esgota d'esperar la seva oportunitat al PSG

Ja passats cinc mesos des que arribés a la capital francesa, Marco Asensio actualment només ha sumat 495 minuts. L'internacional espanyol només ha pogut disputar 11 partits i la participació és molt reduïda. Luis Enrique només alinea el balear en els partits de la Copa, mentre que per als partits de Lliga com per a la Champions League ho veu com un revulsiu de garanties.

Marco Asensio, segurament quan va pensar a signar pel PSG, tenia al cap que seria un acompanyant fix de Mbappé a la davantera. Tot i això, el jugador ha vist com Luis Enrique, opta per alinear Dembélé o Kolo Muani. Davant d'aquesta situació sembla que el jove, de 28 anys, sembla voler posar fi a la seva estada a París i tornar a Espanya.

Marco Asensio disposat a tornar a LaLiga per jugar als màxims rivals del Reial Madrid

I és que des de la premsa francesa parlen que l'entorn del jugador sembla haver ofert el jugador tant al FC Barcelona com a l'Atlètic de Madrid. Marco Asensio, abans de signar pel PSG, ja es va rumorejar que Joan Laporta temptejo el seu fitxatge, malgrat això, des del club culer mai ho van confirmar. La situació econòmica del club català no permet fer traspassos, per la qual cosa el seu fitxatge sembla poc probable.

D'altra banda, l'Atlètic de Madrid econòmicament sí que podria fer el fitxatge. Atès que Ángel Correa sembla disposat a deixar el club matalasser i que la sortida deixaria diners en caixa, l'operació de Marco Asensio seria possible. Tot i això, el jugador no sembla ser el perfil que busca Simeone i això podria provocar que no es produís.

Jorge Mendes, representant del jugador, pot jugar un paper clau, ja que manté una bona amistat tant amb Joan Laporta com amb Enrique Cerezo.