Muntatge d´Andreas Christensen amb l´escut del Girona
FUTBOL

Andreas Christensen, la venda de 40 M€ que es taparà amb un fitxatge gratuït del Girona

L'equip culer necessita fer una gran venda i el central danès és l'escollit per sortir del club, el seu substitut un vell conegut del club

La junta directiva culer sembla tenir clar que, de cara a la temporada que ve, l'equip deu patir canvis. La situació econòmica de l'entitat no ha millorat i això pot provocar que la junta directiva s'hagi de desprendre d'actius per equilibrar els comptes. Hi ha alguns jugadors que, atès el seu baix rendiment en comparació a la temporada passada, estan situats a la rampa de sortida.

Joan Laporta i Deco són conscients que amb la irrupció de Pau Cubarsí, la línia defensiva, concretament a la posició de central, està sobre poblada. Actualment, la plantilla de Xavi Hernández compta amb Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Koundé i Íñigo Martínez com a jugadors del primer equip. Tot i això, el jove jugador de 17 anys, es troba sota les ordres de Xavi, però manté la fitxa del filial.

Andreas Christensen, l'escollit per fer caixa

Per tant, davant aquest 'overbooking' a la línia defensiva, el més probable és que de cara al pròxim mercat estiuenc, dos jugadors abandonin la disciplina culer. Deixant espai així Pau Cubarsí i un altre jugador que planeja repescar la directiva de Joan Laporta. I és que un dels candidats a sortir és Andreas Christensen, el jugador danès encara manté un gran valor a la Premier League i es rumoreja que hi ha diversos clubs que s'hi han interessat.

Davant aquest interès, Joan Laporta consideraria la venda com a necessària i espera rebre prop de 40 milions d'euros per la seva marxa. Si es produís un ingrés semblant, el club podria equilibrar les finances i optaria per reforçar la sortida amb l'arribada d'un jugador a cost zero. I és que en cas que se'n produeixi la sortida, Eric García seria l'elegit per suplir la baixa del central danès.

Eric García com a substitut d'Andreas Christensen

El central, que ara milita al Girona, està quallant una gran temporada sota les ordres de Michel i davant del seu bon nivell, tant Deco com Laporta planegen el seu retorn. El jugador ja coneix el club i les exigències que es demana com a jugador del FC Barcelona. El seu pas pel club gironí li ha servit com a aprenentatge i és considerat com el millor defensor del, per ara, líder de LaLiga.

La seva estada al Girona finalitza el juny del 2024, per la qual cosa el seu retorn a la disciplina culer és un fet. Xavi Hernández ja va mostrar confiança en el jugador la temporada passada, per la qual cosa no seria estrany que Eric García es mantingués el pròxim curs com a jugador del Barça.